Doorgaan naar inhoud
Online specialist in rijdend speelgoed sinds 2008
Gratis verzending in NL & BE
Gratis kentekenstickers bij kinderauto
Online specialist in rijdend speelgoed sinds 2008

Blog

RSS
 • Waarom is koud weer en vocht slecht voor een accu? - Trapautodealer
  januari 7, 2023

  Waarom is koud weer en vocht slecht voor een accu?

  Koud weer Wanneer een batterij koud is, vertragen de chemische reacties, waardoor het vermogen om elektriciteit te produceren kan verminderen. Dit kan ertoe leiden dat een batterij stroom verliest en de levensduur kan worden verkort. Vocht Vocht kan de polen...

  Nu lezen
 • Meest gestelde vragen over Elektrische Kinderauto's - Trapautodealer
  maart 5, 2022

  Meest gestelde vragen over Elektrische Kinderauto's

  Als je een elektrische kinderauto wilt kopen of hebt gekocht, dan zijn er soms best wat vragen waar je niet snel het antwoord op kunt vinden. Lees daarom deze blogpost. Hierin vind je veel antwoorden terug op zaken als leeftijd, hoe lang opladen hoe hard gaat een kinderauto.
  Nu lezen
 • Hoe verbind ik een 2.4G afstandsbediening? - Trapautodealer
  januari 26, 2022

  Hoe verbind ik een 2.4G afstandsbediening?

  Je hebt jouw elektrische kinderauto netjes in elkaar gezet, batterijen in de afstandsbediening gedaan en tot je schrik kom je erachter dat de afstandsbediening het niet doet. In dit blog leggen wij je uit wat u precies moet doen om hem aan de praat te krijgen. Is het moeilijk? Nee, het is binnen 30 seconde geregeld.

  Nu lezen
 • De voordelen van soft start kinderautos - Trapautodealer
  januari 26, 2022

  De voordelen van soft start kinderautos

  Je zult het begrip soft start of slow start vast al tegengekomen zijn op onze website. Maar wat is het precies en waarom is het zo belangrijk dat je elektrische kinderauto hiermee uitgerust is? Je leest het allemaal in dit artikel. Ook vertellen wij je welke bonus opties je er gratis bij krijgt.

  Nu lezen
 • 3 tips voor het kiezen van de juiste skelter - Trapautodealer
  januari 26, 2022

  3 tips voor het kiezen van de juiste skelter

  Je wilt een skelter kopen, leest hier en daar wat informatie en raakt door het enorme aanbod het overzicht volledig kwijt. Iets waar we met veel grote aankopen mee te maken hebben. De twijfel slaat toe en je weet niet waar je goed aan doet. Met de volgende 3 tips maken wij het heel eenvoudig.
  Nu lezen
 • Kun je een elektrische kinderauto opvoeren? - Trapautodealer
  januari 26, 2022

  Kun je een elektrische kinderauto opvoeren?

  Deze vraag wordt ons met enige regelmaat gesteld. Op zich geen gekke vraag, iedereen houdt wel van een beetje extra pit. Maar het gaat wel om speelgoed en je dierbare zoon of dochter. Dus is het verstandig? Nee. Is sneller laten rijden mogelijk? Ja, in enkele gevallen wel, maar over het algemeen niet.

  Nu lezen
 • Hoe(lang) moet ik mijn accu kinderauto opladen? - Trapautodealer
  januari 26, 2022

  Hoe(lang) moet ik mijn accu kinderauto opladen?

  Wil je weten hoe(lang) je de accu van jouw elektrische kinderauto moet opladen? In dit blog leggen wij je uit wat je wel en niet moet doen. Als je je daar aan houdt dan zal jouw accu langer meegaan en beter blijven presteren.

  Nu lezen