Doorgaan naar inhoud
Online specialist in rijdend speelgoed sinds 2008
Gratis verzending in NL & BE
Gratis kentekenstickers bij kinderauto
Online specialist in rijdend speelgoed sinds 2008

Betalen

De meest gebruikte betaalmethodes

Bij ons kun je veilig online betalen met de meest gebruikte betaalmethodes. Enkele voorbeelden hiervan zijn iDEAL, PayPal, Mister Cash / Bancontact, Mastercard en Visa. Betaal je liever achteraf? Lees dan nog even verder.

Klarna - achteraf betalen

Heb je slechte ervaringen opgedaan met kopen via het internet? Heb je wel eens betaald voor een bestelling maar deze nooit gekregen? Durf je alleen nog onder rembours producten aan te kopen of zelfs alleen nog maar af te halen? Dan biedt betalen via Klarna de uitkomst.

Hoe werkt Klarna

Shop vandaag nog en geniet gelijk van je nieuwe aanwinst. Ben je direct tevreden, dan betaal je in de Klarna app. Niet direct tevreden? Neem eerst contact op met Trapautodealer voor een oplossing. De aankoop betaal je tot en met 30 dagen later. Geen rente. Geen extra kosten. Wel smoooth.

In de winkelwagen van Trapautodealer vul je eenvoudige persoonsgegevens in die je altijd in je geheugen hebt, zoals adres en naam.

Betaaltermijn van 30 dagen

De betaaltermijn van 30 dagen start zodra de aankoop verzonden wordt. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop uit te proberen. Je betaalt dus alleen voor wat je houdt.

De betaling aan Klarna

Je betaalt gemakkelijk in de Klarna app met iDEAL, of, zodra je bankrekening veilig gekoppeld is aan de app, met één klik.

Meer lezen, bezoek dan de website van Klarna en neem kennis van hun voorwaarden.

Terugstorttermijn aankoopbedrag

Trapautodealer vergoedt het volledige aankoopbedrag, dat is dus inclusief de eventueel in onze webshop berekende verzend- en of betaalkosten. Wij doen dit onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop je als consument de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot het product ontvangen is of tot je als consument aantoont dat het product teruggezonden is, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij streven ernaar het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug te storten. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat je in onze webshop hebt gebruikt. De terugbetaling is voor jou uiteraard kosteloos.

Aankoopbedrag wordt teruggestort:

  • Over het algemeen binnen 5 werkdagen (zie ruilen en retourneren voor exacte info)
  • Automatisch op de rekening waarmee je betaald hebt
  • Inclusief de eventueel in onze webshop berekende verzend- en of betaalkosten