Doorgaan naar inhoud
Online specialist in rijdend speelgoed sinds 2008
Gratis verzending in NL & BE
Gratis kentekenstickers bij kinderauto
Online specialist in rijdend speelgoed sinds 2008
De voordelen van soft start kinderautos - Trapautodealer

De voordelen van soft start kinderautos

Wat doet het

Normaal gesproken rijden elektrische kinderauto's direct met hoge snelheid weg als je gas geeft. Voor oudere kinderen is dat op zich geen probleem, maar voor jonge kinderen wel. Zeker als je hem via de afstandsbediening bestuurt en elke beweging voor je kindje als onverwacht komt. Soft start (ook wel slow start genoemd) doet juist het tegenovergestelde. De auto reageert veel rustiger en trekt langzaam en beheerst op. Dit is natuurlijk veel prettiger en veiliger. Niet alleen voor kinderen, ook voor ouders want snel optrekken betekent ook meer kans op een stuurfoutje.

Zo trekt een kinderauto met soft start op

Auto's met 2.4G RC hebben allemaal soft start

Soft start is een geweldige optie. Gelukkig zit deze standaard op alle met 2.4G afstandsbediening uitgevoerde auto's. Wij duiden dit altijd aan met 2.4G RC. Zit er geen 2.4G op (en dus ook geen soft start) dan staat er alleen RC bij,

Deze opties krijg je er gratis bij

Kinderauto's met soft start hebben nog een paar voordelen. Je kunt namelijk via de afstandsbediening de snelheid regelen. Je hoeft dus niet naar de auto te lopen, schakelaar op hogere snelheid te zetten en verder te sturen. Je regelt dit eenvoudig op opstand. En er zit een speciale noodstop op. Hiermee kun je als ouder ingrijpen als je kindje de auto bestuurt. Hoe zit het dan met remmen? Dat doen alle auto's automatisch zodra het gaspedaal losgelaten wordt.

Dus dit is het eindresultaat

  • Auto trekt langzaam en beheerst op
  • Ook gelijk 2.4G afstandsbediening
  • Snelheidsregeling op afstand
  • Noodstop op afstand mogelijk
Vorig artikel Hoe verbind ik een 2.4G afstandsbediening?
Volgend artikel 3 tips voor het kiezen van de juiste skelter

Blog posts

Direct shoppen

Terug naar Blogs