Filters

Leeftijdscategorie

Automerk

Aantal zitplaatsen

Soft start

Vermogen

Soort banden

Deuren kunnen open

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 636 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Elektrische Kinderauto's

Trapautodealer is de online winkel voor elektrische kinderauto's. Keuze uit meer dan 125 verschillende accu auto's voor kinderen van 1-8 jaar. O.a. BMW, Mercedes en Audi. Met afstandsbediening zodat u hem als ouder ook zelf kunt besturen, 12 maanden garantie en gratis kentekenstickers. Binnen 1 dag gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Geen verstand van elektrische speelgoed auto's? Wij wel. Lees alle belangrijke informatie & tips onderaan deze pagina.

Elektrische kinderauto
Elektrische kinderauto kopen? Hieronder leest u alles over onze baby auto's met afstandsbediening (RC)!

keuze uit meer dan 125 verschillende kinder accu auto's

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 een van de grootste online winkels in rijdend speelgoed. Ons specialisme is zonder twijfel de elektrische kinder auto. Bij ons heeft u keuze uit meer dan 125 verschillende kinder accu auto's. Altijd voorzien van de laatste technische snufjes, extra luxe uitgevoerd en geleverd tegen de beste prijs & service.

Alle kinderjeeps en kinderauto's op 6V, 12V en 24V accu zijn uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee kunt u als ouder de kinder auto links/rechts en voor- en achteruit laten rijden. Is uw kindje oud en handig genoeg, dan besturen ze de auto gewoon zelf met het stuur en gaspedaal. Remmen doen alle accu auto's automatisch zodra het gas losgelaten wordt.

voor welke leeftijd

Voor welke leeftijd is een accu kinderauto geschikt? Daar lopen de meningen nogal over uiteen. Wij vinden dat kinderen vanaf 2 jaar motorisch in staat zijn om zelfstandig te kunnen rijden. Maar er zijn ook genoeg ouders die hun kindje van 1 jaar er al in zetten. In ons assortiment vindt u kleine en grote auto's, de leeftijden variëren dus van circa 1 tot 8 jaar. Alle kindervoertuigen zijn uitgerust met een gordel zodat uw kindje veiliger achter het stuur kan zitten.

Aan te raden zijn de elektrische kinderauto's met 2.4G afstandsbediening. Die hebben naast een beter signaal (frequentie) ook handige extra's zoals soft start functie, noodstop en snelheidsregeling. Een kinder accu auto met soft start (ook wel slow start genoemd) trekt langzamer en zonder schok op en is daardoor bijzonder geschikt voor hele jonge kinderen. Uiteraard wordt ouderlijk toezicht altijd aanbevolen. Afhankelijk van de leeftijd van uw kindje kunt u ook kiezen voor een kinderquad of kindermotor.

6v 12v of 24v kinderauto - wat is beter

Het verschil tussen 6V en 12V accu speelgoedauto's is groot waarbij 12 Volt toch echt de norm vormt. De belangrijkste verschillen zitten in de snelheid en de kracht. Een 12V accu kinderauto met dubbele motoren is tot wel 4 x sterker. Hierdoor kun je met een 12V kinderjeep of kinderauto gemakkelijk over gras en onverharde ondergrond rijden, met een 6V lukt dat eigenlijk niet. Daarom verkopen wij ook geen 6 Volt voertuigen met slechts 1 motor.

Onze 12V speelgoedauto's zijn dus allemaal voorzien van 2 krachtige motoren (en de 4WD's hebben er zelfs 4). Hierdoor heb je dus altijd voldoende grip en extra power. En ze zijn niet alleen sterker, ze rijden ook harder. Daarbij beschik je tevens over minimaal 2 snelheden (bijvoorbeeld 2,5 en 5 km/u). Is een 6 Volt auto voor kinderen dan af te raden? Die raden wij inderdaad af.

Sinds kort zijn er ook 24V kinderauto's beschikbaar. Vooralsnog is het assortiment erg klein (Buggy UTV BOM in 2 kleuren), maar we verwachten dat dit de komende tijd verder zal groeien. Deze 24V accu auto's zijn zo sterk en krachtig dat je er als volwassene ook makkelijk in wegrijdt. De 24 Volt auto's zijn 2WD (achterwielaandrijving) en gaan ook weer iets harder (circa 8 km/u).

op afstand bestuurbaar (RC)

Al onze auto's voor kinderen zijn op afstand bestuurbaar met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. Wat kun je met een afstand bestuurbare kinderauto? Je kunt hem zowel op afstand bedienen als besturen vanuit de auto (links/rechts en voor/achteruit). Super handig voor als kinderen nog niet zo goed zelf kunnen rijden. En de remote control (RC) is niet alleen handig, het is daardoor ook super leuk speelgoed voor papa of mama. Hieronder ziet u een voorbeeld van een 2.4G afstandsbediening (standaard met snelheidsregeling en noodstop).

Afstandsbediening voor elektrische kinderauto

2.4G RC + soft start

Onze accuauto's zijn bijna allemaal uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Deze hebben een beter signaal dan de 27Mhz afstandsbedieningen en zijn dus minder storingsgevoelig. Bijkomend voordeel is dat ze dan ook over een soft start/slow start beschikken. De kinder auto rijdt hierdoor langzamer weg en maakt geleidelijk meer snelheid. Voor hele jonge kinderen is dat extra prettig en ook veiliger, zijn ze wat ouder, dan maakt het niet uit. En de snelheid is ook op afstand regelbaar (met 27Mhz niet mogelijk). Alle speelgoed auto's remmen automatisch zodra het gas losgelaten worden. Hierdoor hoeven kinderen niet extra te remmen. En met een 2.4G afstandsbediening kunt u de elektrische auto voor kinderen met 1 druk op de knop op afstand laten stoppen (noodstop). Dat is een extra veilig gevoel.

1 of 2-persoons kinderauto

De keuze uit 2-persoons kinderauto's is iets minder groot, simpelweg omdat er weinig 2-zitters worden geproduceerd. Uiteraard hebben wij de beste modellen geselecteerd. Let op, wilt u er 2 oudere kinderen inzetten? Houdt dan rekening met verminderde been- en zitruimte. Voorbeelden van grote 2-persoons auto's zijn de Mercedes GLS63 en de UTV MX Buggy (hebben ook 4-wielaandrijving).

Actie Kentekenstickers NL en BE
Gratis kentekenstickers - Bij aankoop van een elektrische auto voor kinderen!

gratis kentekenstickers

Bij aankoop van een elektrische auto voor kinderen kunt u ook gebruik maken van de gratis kentekensticker actie. Met deze actie kunt u uw accu auto personaliseren door middel van een Nederlands kenteken of Belgisch kenteken. U ontvangt dan 2 stickers met daarop de naam van uw kindje. Bestel ze direct mee of geef de naam door bij opmerkingen in de winkelwagen. Vergeten? Stuur ons dan een e-mail met uw verzoek en bestelgegevens.

populaire automerken

Snel het complete aanbod van deze populaire automerken bekijken?

meer advies nodig

Wij begrijpen als geen ander dat het best lastig kan zijn om de juiste elektrische kinderauto te kopen. Kom alles te weten zodat u de juiste keuze maakt en bekijk onze advies pagina. Is uw elektrische speelgoedauto kapot of bent u iets kwijt? Bekijk dan onze accu's & onderdelen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naar advies kinderauto's