Filters

Leeftijdscategorie

Automerk

Aantal zitplaatsen

Soft start

Vermogen

Soort banden

Deuren kunnen open

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 636 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

2-persoons Kinderauto

Op zoek naar een 2-persoons kinderauto? Hier heeft u keuze uit meer dan 30 verschillende kinderauto's voor 2 personen. Alle tweezitters zijn uitgerust met een afstandsbediening. Ideaal als ze zelf nog niet achter het stuur kunnen om hem te besturen. Ziet u de kinderen al rijden? Gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Kinderauto 2-persoons
Extra grote kinderauto kopen? Kies dan voor een 2-persoons!

2-persoons elektrische kinderauto's

Hoe leuk is het om kinderen samen in een 2-persoons elektrische kinderauto te zetten. Zijn ze oud of handig genoeg, dan weten ze het stuur en gaspedaal al snel te gebruiken. Is dat niet het geval, dan bestuurt u de auto gewoon zelf met de afstandsbediening.

2WD of 4WD

Standaard zijn alle 2-persoons kinderauto's uitgerust met 2 motoren (2WD dus). Daardoor zijn ze krachtig en kunnen ze ook over gras en onverharde ondergrond rijden. Sinds kort zijn ook diverse 2-zits kinder auto's met 4WD. Deze worden op 4 wielen aangedreven en zijn nog sterker en gaan ook net ietsje harder (max. 6 km/u).

auto's van andere merken

Misschien bent u nieuwsgierig geworden naar onze andere auto's? Bekijk hier het assortiment alle elektrische kinderauto's.