Filteren op

Automerk

Soort afstandsbediening

Soft start

Vermogen

Aantal zitplaatsen

Soort banden

Deuren kunnen open

Stoelbekleding

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 491 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Accu speelgoedauto's

keuze uit meer dan 95 verschillende accu speelgoedauto's

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 een van de grootste online winkels in rijdend speelgoed. Ons specialisme is zonder twijfel de elektrische kinderauto's. Hier heeft u keuze uit meer dan 95 verschillende accu speelgoedauto's. Altijd voorzien van de laatste technische snufjes en tegen de beste prijs. Bijna alle kinderjeeps, sportauto's, suv's en kinderauto's op 6V en 12V zijn uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee kunt u als ouder de auto links/rechts en voor- en achteruit laten rijden. Is uw kindje oud en handig genoeg, dan besturen ze de auto gewoon zelf met het stuur en gaspedaal. Remmen doen alle auto's automatisch zodra het gas losgelaten wordt.

voor welke leeftijd

Voor welke leeftijd is een accu auto geschikt? Daar lopen de meningen nogal over uiteen. Wij vinden dat kinderen vanaf 2 jaar motorisch in staat zijn om zelfstandig te kunnen rijden. Alle kindervoertuigen zijn uitgerust met een gordel zodat uw kindje veiliger achter het stuur kan zitten. Nieuw zijn de kinderauto's met speciale 2.4G afstandsbediening (beter signaal) en soft start functie. De soft start kinderauto's trekken langzamer en zonder schok op en zijn daardoor bijzonder geschikt voor hele jonge kinderen. Uiteraard wordt ouderlijk toezicht altijd aanbevolen.

6v of 12v wat is beter

Het verschil tussen 6V en 12V auto's is vrij groot waarbij 12 Volt toch echt de norm vormt. De belangrijkste verschillen zitten in de snelheid en de kracht. Een 12V auto met dubbele motoren is tot wel 4 x sterker. Hierdoor kun je met een 12V kinderjeep of kinderauto gemakkelijk over gras en onverharde ondergrond rijden, met een 6V lukt dat eigenlijk niet. Onze 12V speelgoedauto's zijn voorzien van 2 krachtige motoren, hierdoor heb je dus altijd voldoende grip en extra power. En ze zijn niet alleen sterker, ze rijden ook harder. Daarbij beschik je tevens over minimaal 2 snelheden (bijvoorbeeld 3 en 6 km/u).

op afstand bestuurbaar (RC)

Meer dan 95% van de kindervoertuigen zijn op afstand bestuurbaar. Je kunt ze gemakkelijk herkennen aan de afstandsbediening in de foto. Uiteraard staat het ook altijd in de productomschrijving vermeld. Wat kun je met een afstand bestuurbare kinderauto? Je kunt hem zowel op afstand besturen als besturen vanuit de auto (links/rechts en voor/achteruit). Super handig voor als kinderen nog niet zo goed zelf kunnen rijden. En de remote control is niet alleen handig, het is daardoor ook super leuk speelgoed voor papa of mama.

2.4G RC + soft start

Een groot deel van onze accu voertuigen is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Deze hebben een beter signaal dan de 27Mhz afstandsbedieningen en zijn dus minder storingsgevoelig. Bijkomend voordeel is dat ze dan ook over een soft start/slow start beschikken. De auto rijdt hierdoor langzamer en zonder schok weg. Voor hele jonge kinderen is dat extra prettig, zijn ze wat ouder, dan maakt het niet uit. En de snelheid is ook op afstand regelbaar (met 27Mhz niet mogelijk).

1 of 2-persoons kinderauto

De keuze uit 2-persoons kinderauto's is zeer beperkt, simpelweg omdat er weinig 2-zitters worden geproduceerd. Uiteraard hebben wij de beste modellen geselecteerd. Let op, wilt u er 2 oudere kinderen inzetten? Houdt dan rekening met verminderde been- en zitruimte.

showroom of afhalen

Trapautodealer beschikt over een showroom waar enkele van onze topmodellen uitgestald staan. Wilt u een keer langskomen voor advies of om een kinderjeep of kinderauto af te halen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. De snelste manier om een auto te kopen blijft altijd online via de webshop, dan wordt uw bestelling de volgende dag al gratis thuisbezorgd.

meer advies nodig

Wij begrijpen als geen ander dat het best lastig kan zijn om de juiste kinderauto te kopen. Kom alles te weten zodat u de juiste keuze maakt en bekijk onze advies pagina. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naar advies kinderauto's