Filteren op

Automerk

Soort afstandsbediening

Soft start

Vermogen

Aantal zitplaatsen

Soort banden

Deuren kunnen open

Stoelbekleding

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

Accu speelgoedauto's

Elektrische kinderauto kopen? Bij Trapautodealer heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende auto's voor kinderen. O.a. BMW, Mercedes en Audi. Allemaal uitgevoerd met afstandsbediening zodat u hem als ouder ook zelf kunt besturen. Geleverd inclusief 12 maanden garantie. Verder kunt u er gratis kentekenstickers bij bestellen. Hoe leuk is dat? Binnen 1 dag gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Elektrische kinderauto
Elektrische kinderauto kopen? Hieronder leest u alles over onze auto's met afstandsbediening!

keuze uit meer dan 100 verschillende accu speelgoedauto's

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 een van de grootste online winkels in rijdend speelgoed. Ons specialisme is zonder twijfel de auto voor kinderen. Hier heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende accu speelgoedauto's. Altijd voorzien van de laatste technische snufjes en tegen de beste prijs. Alle kinderjeeps, sportauto's, suv's en kinderauto's op 6V en 12V zijn uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee kunt u als ouder de auto links/rechts en voor- en achteruit laten rijden. Is uw kindje oud en handig genoeg, dan besturen ze de auto gewoon zelf met het stuur en gaspedaal. Remmen doen alle auto's automatisch zodra het gas losgelaten wordt.

voor welke leeftijd

Voor welke leeftijd is een accu auto geschikt? Daar lopen de meningen nogal over uiteen. Wij vinden dat kinderen vanaf 2 jaar motorisch in staat zijn om zelfstandig te kunnen rijden. Alle kindervoertuigen zijn uitgerust met een gordel zodat uw kindje veiliger achter het stuur kan zitten. Nieuw zijn de kinderauto's met speciale 2.4G afstandsbediening (beter signaal) en soft start functie. Een kinder auto met soft start trekt langzamer en zonder schok op en is daardoor bijzonder geschikt voor hele jonge kinderen. Uiteraard wordt ouderlijk toezicht altijd aanbevolen. Afhankelijk van de leeftijd van uw kindje kunt u ook kiezen voor een kinderquad of kindermotor.

6v of 12v wat is beter

Het verschil tussen 6V en 12V auto's is vrij groot waarbij 12 Volt toch echt de norm vormt. De belangrijkste verschillen zitten in de snelheid en de kracht. Een 12V auto met dubbele motoren is tot wel 4 x sterker. Hierdoor kun je met een 12V kinderjeep of kinderauto gemakkelijk over gras en onverharde ondergrond rijden, met een 6V lukt dat eigenlijk niet. Onze 12V speelgoedauto's zijn voorzien van 2 krachtige motoren, hierdoor heb je dus altijd voldoende grip en extra power. En ze zijn niet alleen sterker, ze rijden ook harder. Daarbij beschik je tevens over minimaal 2 snelheden (bijvoorbeeld 3 en 6 km/u).

op afstand bestuurbaar (RC)

Meer dan 95% van de kindervoertuigen zijn op afstand bestuurbaar. Je kunt ze gemakkelijk herkennen aan de afstandsbediening in de foto. Uiteraard staat het ook altijd in de productomschrijving vermeld. Wat kun je met een afstand bestuurbare kinderauto? Je kunt hem zowel op afstand besturen als besturen vanuit de auto (links/rechts en voor/achteruit). Super handig voor als kinderen nog niet zo goed zelf kunnen rijden. En de remote control (RC) is niet alleen handig, het is daardoor ook super leuk speelgoed voor papa of mama.

2.4G RC + soft start

Een groot deel van onze accu voertuigen is uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Deze hebben een beter signaal dan de 27Mhz afstandsbedieningen en zijn dus minder storingsgevoelig. Bijkomend voordeel is dat ze dan ook over een soft start/slow start beschikken. De auto rijdt hierdoor langzamer en zonder schok weg. Voor hele jonge kinderen is dat extra prettig, zijn ze wat ouder, dan maakt het niet uit. En de snelheid is ook op afstand regelbaar (met 27Mhz niet mogelijk).

1 of 2-persoons kinderauto

De keuze uit 2-persoons kinderauto's is zeer beperkt, simpelweg omdat er weinig 2-zitters worden geproduceerd. Uiteraard hebben wij de beste modellen geselecteerd. Let op, wilt u er 2 oudere kinderen inzetten? Houdt dan rekening met verminderde been- en zitruimte.

showroom of afhalen

Trapautodealer beschikt over een showroom waar enkele van onze topmodellen uitgestald staan. Wilt u een keer langskomen voor advies of om een kinderjeep of kinderauto af te halen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak. De snelste manier om een auto te kopen blijft altijd online via de webshop, dan wordt uw bestelling de volgende dag al gratis thuisbezorgd.

meer advies nodig

Wij begrijpen als geen ander dat het best lastig kan zijn om de juiste kinderauto te kopen. Kom alles te weten zodat u de juiste keuze maakt en bekijk onze advies pagina. En bekijk ook eens onze overige accuvoertuigen. Is uw kinderauto kapot of bent u iets kwijt? Bekijk dan onze accu's & onderdelen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naar advies kinderauto's