Filters

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

Prijs

15€ - 285€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 15 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Traptractors

Traptractors
Hulp nodig bij aankoop van tractor speelgoed? Lees onderstaande info & tips!

volop keuze uit traptractors en accessoires

Trapautodealer is de specialist in rijdend speelgoed. Dus ook het leukste tractor speelgoed koopt u hier eenvoudig online. Hier heeft u keuze uit meer dan 85 verschillende traptractors, aanhangers en accessoires in alle soorten en maten. Voor de allerkleinsten (vanaf 2 jaar) zijn er al hele leuke kindertractors verkrijgbaar en zelfs voor grote kinderen tot 10 jaar zijn er nog diverse traptrekkers. Zoekt u iets waar ze volop mee kunnen graven? Bekijk dank ook eens de graafmachines.

speelgoed tractors van Falk en rolly toys

Wij verkopen speelgoed tractors van de beste merken. Zo is het Duitse merk Rolly Toys de nummer 1 op het gebied van traptractors en het Franse Falk de nummer 2. Van Rolly Toys is er een enorm aanbod met traptrekkers, aanhangers en accessoires. Ook Falk komt met steeds meer en mooier tractor speelgoed en aanhangers. Kiest u voor deze merken, dan maakt u gegarandeerd een goede keuze.

leeftijd voor traptractors

Traptractors zijn er in 3 maten. De kleine traptrekkers zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar, de middelgrote voor kinderen van 3 tot 7 en 3 tot 8 jaar en de extra grote modellen voor kinderen van 3 tot 10 jaar (Rolly Toys X-Trac). Het rondtrappen van de pedalen (fietsbewegingen) en tegelijk sturen zijn veelal nieuwe bewegingen voor kinderen. Deze motorische bewegingen zullen ze heel snel aanleren, maar in het begin kunnen ze daar nog wel moeite mee hebben. Houd daar dus rekening mee.

meer advies nodig

Het kan soms best lastig zijn om de juiste traptrekker te kopen. Maar daarom zijn wij er om u te helpen. Kom alles te weten zodat u de juiste keuze maakt en bekijk onze tractor advies pagina. Liever persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op.

Alle soorten kindertractors op een rijtje

Lees alles over het merk en de verschillende modellen.