Filters

Leeftijdscategorie

Soort banden

Prijs

90€ - 240€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

EXIT

Voordelig een nieuwe EXIT skelter kopen? Bij Trapautodealer.nl profiteer je altijd van scherpe prijzen. Keuze uit diverse modellen. Er is al een EXIT trapskelter voor kinderen vanaf 2 jaar. Alle skelters worden gratis thuisbezorgd (NL & BE).

EXIT Toys skelter
EXIT Skelter kopen? Speelgoed van Nederlandse komaf!

daarom een go-kart van exit toys

Met een go-kart van EXIT Toys heb je speelgoed van uitstekende kwaliteit in handen. Een leuk detail is dat het gewoon een Hollands bedrijf is. De productie vindt plaats in China, maar dat is tegenwoordig voor veel bedrijven de nieuwe trend. De designs zijn mooi en modern waarbij er ook veel rekening wordt gehouden met de veiligheid voor kinderen. Zo beschikken alle EXIT skelters en trikers over een vrijloop automaat die automatisch schakelt tussen vooruit, achteruit en neutraal. Daarnaast hebben ze een goede terugtraprem of handrem. Je kunt hem nog leuker maken door er een Soundbox met 4 autogeluiden bij kopen (zit standaard al op diverse modellen). Of kies voor de extra voordelige sets met aanhanger.

exit (nog steeds) betaalbaar

Qua prijsstelling zit EXIT Toys aan de bovenkant van het middensegement. Voorheen waren ze een stuk goedkoper, maar ze zijn nog altijd goed betaalbaar en interessant geprijsd. De in verhouding "te dure" modellen (waaronder de EXIT trikers) verkopen wij niet meer. Gelukkig is een EXIT skelter nog altijd nog een stuk goedkoper dan een BERG.