onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Puky

Puky

Puky speelgoed koopt u voordelig online bij Trapautodealer. Voorzien van volledige garantie en uitstekende service. Alle artikelen worden direct uit voorraad geleverd en gratis thuisbezorgd (in NL & BE). Bestel uw Puky nu direct online. Verder lezen

Puky

alle artikelen van Puky

Puky loopauto BMW
Puky speelgoed kopen? Ga voor Duitse topkwaliteit!

puky - meer dan alleen loopfietsen

Puky is een Duits topmerk dat vooral bekend is om haar loopfietsjes. Dat is ook niet zo heel erg raar, want iets beters dan een Puky loopfiets zult u niet heel snel vinden. Dat ze nog veel meer leuk speelgoed produceren weet niet iedereen. Zoals u in het assortiment op deze pagina kunt zien zijn er ook Puky skelters en driewielers verkrijgbaar. Het speelgoed staat garant voor topkwaliteit en is zeer fraai en modern vormgegeven. Goed voor jarenlang speelplezier.

Topkwaliteit met waardebehoud

Puky heeft al meer dan 60 jaar ervaring in de productie van kindervoertuigen. Moderne en robuuste vormgeving waarbij tevens rekening wordt gehouden met veiligheid en kindvriendelijkheid. Een merk met een uitstekende reputatie dat zich zeker kan meten aan BERG Toys. Puky speelgoed is ook erg populair om zijn hoge waardebehoud. Tweedehands blijft het veel geld waard en dat maakt het extra aantrekkelijk.

veel kleurvariaties en leuke accessoires

Het meeste speelgoed van Puky is verkrijgbaar in diverse frisse en hippe kleurvariaties. Vooral bij de loopfietsen en driewielers is er enorm veel keuze zodat er voor elk wat wils is. Ook voor accessoires kunt u gewoon bij ons terecht.

de toppers van puky

Heeft u moeite met kiezen of wilt u gewoon weten welk speelgoed het meest populair is? Onder de loopfietsen is dat de Puky LR 1L BR. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar en heeft veel handige opties waaronder een handrem, luchtbanden, voetenplankje en een verstelbaar stuur en zadel. De allerstoerste skelter is de F550. Een schitterende go-kart met o.a. een vrijloop automaat, traploos verstelbare stoel en dikke wielen met snelle banden. Voor de allerkleinsten is er de BMW Baby Racer. Een loopauto voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze racer is luxe uitgevoerd en heeft o.a. rubberen banden, claxon en een zachte zitting met mooie bekleding. En waar andere merken hun goedkoopste driewielers uitrusten met harde kunststof banden doet Puky het met de CAT 1S die op airless comfort banden rolt veel beter. Verder zijn wij fan van Puky loopauto's.

puky website

Misschien wilt u voor het gevoel of uit interesse de website van Puky nog eens bekijken?