onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Ferbedo

Ferbedo

Ferbedo speelgoed koop je extra voordelig bij Trapautodealer. Wij zijn al ruim 10 jaar dealer van dit Duitse topmerk. Geleverd inclusief 2 jaar garantie en uitstekende service. Gratis thuisbezorgd in NL & BE. Bestel jouw Ferbedo direct online. Verder lezen

Ferbedo kinderfahrzeuge

alle artikelen van Ferbedo

Ferbedo Go-Kart
Ferbedo speelgoed kopen? Duitse topkwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

al meer dan 100 jaar ferbedo

Ferbedo werd in 1898 opgericht door Ferdinand Bethäuser en bestaat dus al meer dan 100 jaar. Het Duitse bedrijf heeft meerdere generaties doorgemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldberoemde fabrikant. Ferbedo staat garant voor Duitse degelijkheid, maar dan tegen een super lage prijs. Dat maakt het speelgoed vooral zo interessant. Sinds 2 jaar is Ferbedo onderdeel van Rolly Toys.

voornamelijk rijdend speelgoed

Het bedrijf richt zich net zoals wij voornamelijk op rijdend speelgoed. Zo produceren ze schitterende loopauto's en skelters onder eigen label. Maar ook voor autofabrikanten als Audi en Volvo maken ze speciale licentie artikelen waaronder de populaire Audi Quattro loopauto.

zeer interessante prijs/kwaliteit

Speelgoed van Ferbedo voldoet aan alle veiligheidsnormen. Duitsers hechten hier veel waarde aan. De afwerking is bijzonder hoog. In vergelijking met andere merken valt direct op dat je met Ferbedo beschikt over een zeer interessante prijs/kwaliteits-verhouding.

goedkope ferbedo skelters

Waar merken als BERG, Puky en Kettler allemaal stukken duurder zijn ben je met een Ferbedo skelter veel goedkoper uit. Het verschil qua prijs zit hem absoluut niet in de kwaliteit, die is uitstekend. Ferbedo is gewoon wat eenvoudiger en lichter uitgevoerd. Het onderscheidende voordeel is de rijke uitvoering (vrijloop automaat, verstelbare stoel, etc.) en de ruimere leeftijdscategorieën (3 tot 8 jaar en 5 tot 11 jaar). En tot slot wordt het speelgoed geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Een perfecte keuze dus.

onderdelen nodig

Speelgoed van Ferbedo gaat gelukkig zelden kapot. Mocht je desondanks toch op zoek zijn naar onderdelen, stuur ons dan een e-mail met je verzoek. Dan helpen wij je graag verder.