onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

BERG Toys

Berg speelgoed

Voordelig artikelen van BERG Toys kopen? Dan bent u bij Trapautodealer aan het juiste adres. Wij verkopen rijdend speelgoed van BERG tegen uiterst scherpe prijzen. Gratis thuisbezorgd (NL & BE) en de volgende dag al in huis. Verder lezen

Berg toys

BERG Toys skelters
BERG Toys kopen? Lees hieronder waarom!

topkwaliteit speelgoed

Wilt u het beste speelgoed voor uw kind? Kies dan voor BERG Toys, daarmee haalt u echte topkwaliteit in huis. Artikelen van BERG zijn duurzaam en gaan generaties lang mee. Het is robuust, veilig en uitvoerig getest, zodoende bent u verzekerd van gegarandeerde kwaliteit. Bij BERG kunt u rekenen op super cool speelgoed dat subliem is afgewerkt. Koopt u een BERG skelter, dan betaalt u wel behoorlijk veel geld, maar dat is het meer dan waard. Bovendien behoudt BERG Toys zijn waarde en is ook tweedehands zeer geliefd. Voor uw tweedehandsje kunt u dus nog een flink bedrag vragen.

berg richt zich op innovatie

BERG Toys is o.a. ook actief op het gebied van trampolines en loopfietsen. Het Hollandse bedrijf (gevestigd in Ede) werd in 1985 opgericht. Inmiddels is er wel een groot deel van de productie naar het buitenland verplaatst. Het mooie van BERG is dat er continu innovatie plaats vindt op het gebied van techniek, design, veiligheid en kwaliteit. Het speelgoed wordt alsmaar beter, mooier en leuker. Ook zijn er met grote regelmaat nieuwe kleuren en modellen verkrijgbaar. En dat is natuurlijk een reden om te kopen.

veiligheid

Elke BERG skelter (behalve de Buzzy) is uitgerust met het BFR mechanisme. BFR staat voor: Brake (Rem), Freewheel (vrijloop) en Reverse (achteruit rijden). Dit speciale mechanisme maakt de skelters extra veilig. Je kunt namelijk de trappers stil houden terwijl de wielen draaien en zonder gebruik van een handrem remmen. En als je stilstaat kun je direct achteruit trappen. Dan is er ook nog de zogenoemde schommel-as. Hierdoor houden de wielen op alle soorten terrein goed contact met de grond en dat zorgt dus voor extra stabiliteit.

Jarenlang speelplezier met berg toys

Speelgoed van BERG Toys is oerdegelijk. Dankzij de hoge kwaliteitseisen en uitvoerige tests zijn ze in staat om echte topkwaliteit te leveren. Zo worden artikelen van BERG naast de standaard veiligheidskeuringen uitvoerig getest onder de meest extreme omstandigheden. De hoge kwaliteit komt overal in terug. Bijvoorbeeld de stevige en zware frames en gelagerde wielen van de skelters. En niet te vergeten de eenvoudige montage. Wij kunnen u verzekeren dat uw kind met dit speelgoed nog jarenlang plezier beleeft.

komt ook voor in

BERG Toys artikelen komt u ook tegen in de categorie skelters. En als alternatief kunt u kiezen voor het merk Puky.