Filters

Leeftijdscategorie

Soort loopauto

Soort banden

Prijs

60€ - 120€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Loopwagens

Voor een leuke en compleet uitgeruste loopwagen ben je bij Trapautodealer.nl aan het juiste adres. Wij verkopen speelgoed van topmerken als Little Tikes, Mercedes, Jeep en Ford. Deze loopwagens kun je ook gebruiken als loopauto en duwwagen. Gratis verzending in NL & BE.

Loopwagen
Loopwagen kopen? Handige wagens met extra mogelijkheden!

loopwagens - speelgoed met een meerwaarde

De tijd dat een loopwagen ouderwets was is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn ze leuk en super handig. Kijk maar eens naar de ontwerpen, deze lopen uiteen van mooie Mercedes tot aan Politiewagen. Ze zijn maar wat handig. Zo zijn ze over het algemeen groter dan een loopauto waardoor kinderen er langer mee kunnen spelen. En er is meerwaarde door het feit dat je ze ook kunt gebruiken als loopauto en sommige zelfs als duwwagen (babywalker) of schommelauto.

alternatieven voor een loopwagen

Eigenlijk is een loopwagen altijd een betere keuze dan een loopauto. De enige nadelen kunnen zijn dat ze te groot kunnen zijn voor in huis of onderweg. En de prijs is ook wel een stuk hoger. Maar met een loopwagen heb je alles-in-1. Zoek je iets anders? Bekijk dan onze loopauto's.