Filters

Leeftijdscategorie

Soort loopauto

Soort banden

Prijs

45€ - 120€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Loopauto's

Loopauto
Loopauto kopen? Lees hieronder alles wat u moet weten!

loopauto's van topmerken

Eén ding staat bij ons voorop en dat is kwaliteit. Met een loopauto wordt over het algemeen intensief gespeeld en moet dus tegen flink wat geweld bestand zijn. Daarom vindt u bij Trapautodealer.nl loopauto's van topmerken als Ferbedo, Rolly Toys, Falk en Little Tikes. Met dit speelgoed kan uw kindje jarenlang spelen. En zijn metalen loopauto's dan sterker dan hout of kunststof? Het antwoord is NEE. Ieder auto heeft zijn plussen en minnen.

goed voor de motorische ontwikkeling

Spelen met een baby loopauto draagt bij aan de motorische ontwikkeling van uw kindje. Dat houdt in dat de loopbeweging wordt gestimuleerd en dat ze tegelijkertijd leren sturen. Daarnaast zijn ze actief bezig. Een loopauto is dus leuk en verantwoord speelgoed. Is uw kindje al 2 of 3 jaar? Bekijk dan eens deze graafmachines die ook kunnen rijden. Daar kunnen ze iets langer mee vooruit.

Loopauto - Voor welke leeftijd?

leeftijd voor een loopauto

Loopauto's zijn over het algemeen geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Er zijn ook aantal merken die extra grote loop auto's produceren. Deze zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar (o.a. Rolly Toys). Is uw kindje nog te jong om op een loopauto te rijden, dan kan hij natuurlijk ook gebruikt worden als accessoire om de babykamer mee in te richten.

een loopauto moet lekker rijden

Naast robuuste kwaliteit is het belangrijk dan een loopauto lekker rijdt. Dat doet hij alleen als hij is uitgevoerd met goede (zachte) banden. Veel van onze loopauto's hebben wielen met EVA (kunstrubberen) banden, ook wel fluisterbanden genoemd. Hiermee heb je altijd voldoende grip, weinig herrie, veel comfort en geen krassen op de vloer.

Alle auto's op een rijtje

En lees alles over het merk en de verschillende modellen.