Filters

Leeftijdscategorie

Soort loopauto

Soort banden

Prijs

75€ - 120€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Little Tikes loopauto

Little Tikes loopauto
Little Tikes loopauto - Van Cozy Coupe tot Prinsessenkoets!

waarom een little tikes loopauto

U zult zich vast wel afgevraagd hebben waarom u een Little Tikes loopauto zou moeten kopen? Het speelgoed lijkt niet heel goedkoop. Dat klopt ook wel, want de aanschafwaarde ligt aan de hoge kant. Maar u krijgt er veel voor terug. Ze namelijk behoorlijk groot. Zo groot zelfs dat ze geschikt zijn voor kinderen tot 5 jaar (waar 3 jaar normaal is). Tel daarbij op de grote hoeveelheid leuke en handige speelfuncties. Er is bij alle ontwerpen ook rekening met ouders gehouden. Al met al is een loopauto van Little Tikes absoluut de moeite waard.

cozy coupe

De Cozy Coupe is de meest bekende loopauto van Little Tikes. Wat direct opvalt is dat kinderen echt in moeten stappen. Dat gaat via een deurtje die open en dicht kan. Dit geeft ze het gevoel dat ze in een echte auto zitten. De voorwielen kunnen 360 graden draaien waardoor de Cozy Coupe zeer wendbaar is. Nog mooier is de duwgreep bovenop. Duwt u uw kindje, dan kunt u de bodemplaat erin leggen waardoor de voetjes de grond niet kunnen raken. Dat is niet alleen comfortabel maar ook extra veilig.

princess horse & carriage

De Princess Horse & Carriage is een zeer populaire Little Tikes loopauto. Uitgevoerd in de vorm van een prinsessenkoets. Hier maakt u elk meisje blij mee. Naast diverse opbergmogelijkheden, een deur, uitneembare bodemplaat en geluid beschikt hij zelfs over een trek- en duwfunctie.

cozy truck

De Cozy Truck is net als alle andere Little Tikes loopauto's lekker groot en geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Het leuke aan dit model is de vorm van een echte vrachtwagen. Daarnaast kunnen zowel de deur als laadbak open en dicht. Ook hier beschikt u als ouder over een duwgreep die op het dak zit zodat u uw zoon of dochter rond kan rijden zonder dat ze zelf hoeven te lopen.

loopauto's van andere merken

Wordt het toch geen Little Tikes loopauto? Bekijk het assortiment met loopauto's voor de overige producten.