Filters

Leeftijdscategorie

Vermogen

Soort banden

Prijs

60€ - 240€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kinderquads

Kinderquad
Kinderquad kopen? Hieronder leest u alles over onze mini quads!

elektrische kinderquads op 6V en 12V accu

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 de echte specialist in rijdend speelgoed. Voor elektrische kinderquads bent u bij ons dus aan het juiste adres. Hier heeft u altijd de meeste keuze uit elektrische quads op 6V en 12V accu. Naast 6 Volt (voor in en rondom huis) zijn er ook grote en sterke 12 Volt modellen die zonder probleem over onverharde ondergrond rijden. Een mooi voorbeeld hiervan is de populaire Big Wheels Kinderquad 12V (verkrijgbaar in diverse kleuren) die zelfs op afstand bestuurd kan worden met de bijgeleverde 2.4G afstandsbediening.

12v kinder quads zijn sterker en sneller

Onze 12V kinder quads zijn uitgerust met 2 krachtige motoren en grote brede wielen. Hierdoor rijden ze sneller en gemakkelijker over alle soorten ondergrond, dus ook over onverharde ondergrond zoals gras en bospaadjes. Met een 6V kinder quad is dat helaas niet mogelijk. Dat komt doordat deze quads aangedreven worden door 1 motor die ook nog eens minder vermogen heeft. Er kan dus uitsluitend over vlakke ondergrond gereden worden.

trapquads met pedalen

Voor de liefhebbers van verantwoord speelgoed is er ook de Quad Falk. Dit is een leuke trapquad met pedalen die verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen. Deze zijn dus niet elektrisch aangedreven en moeten door kinderen zelf voortbewogen worden d.m.v. trappers. De Falk trapquad is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar.

welke leeftijd voor een elektrische quad

De kleinere modellen zijn uitgevoerd met 6V accu. Deze zijn geschikt voor kinderen van 1-4 jaar. De grotere, sterkere en snellere 12V elektrische quads zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Is uw kind jonger dan 2,5 jaar en wilt u hem of haar toch met 12V accu speelgoed laten rijden, bekijk dan eens onze elektrische kinderauto's en kinderscooters en kindermotoren.

ook verkoop van onderdelen

Is uw accu speelgoed quad kapot of bent u bijvoorbeeld de oplader kwijt? Wij verkopen ook accu's & onderdelen.