Filters

Leeftijdscategorie

Vermogen

Soort banden

Prijs

60€ - 240€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kinderquads

Voordelig een elektrische kinderquad kopen? Er zijn al accu quads 6V voor kinderen vanaf 1 jaar. Uiteraard hebben we ook grote en sterke 12V quads die zelfs op afstand bestuurbaar zijn. Genoeg keuze dus. Altijd gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Kinderquad
Kinderquad kopen? Hieronder lees je alles over onze mini quads!

elektrische kinderquads op 6V en 12V accu

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 de echte specialist in rijdend speelgoed. Voor elektrische kinderquads ben je bij ons dus aan het juiste adres. Hier heb je altijd de meeste keuze uit quads op 6V en 12V accu. Voor de allerkleinsten is 6 Volt ideaal (voor in en rondom huis). Oudere kinderen rijden op de grote en sterke 12 Volt modellen die zonder probleem over onverharde ondergrond rijden. Een mooi voorbeeld hiervan is de populaire Big Wheels Kinderquad 12V (verkrijgbaar in diverse kleuren). Die kan zelfs op afstand bestuurd worden met de bijgeleverde 2.4G afstandsbediening.

meer vermogen is meer power

Onze 12V kinder quads zijn uitgerust met 2 krachtige motoren en grote brede wielen. Hierdoor rijden ze sneller en gemakkelijker over alle soorten ondergrond, dus ook over onverharde ondergrond zoals gras en bospaadjes. Met een 6V quad is dat helaas niet mogelijk. Dat komt doordat deze kindervoertuigen worden aangedreven door slechts 1 motor die ook nog eens minder vermogen heeft. Daarmee kan er dus uitsluitend over vlakke ondergrond gereden worden.

welke leeftijd

Kleine 6V quads zijn geschikt voor kinderen van 1-4 jaar. De grotere, sterkere en snellere 12V elektrische quads zijn geschikt voor kinderen van 3-7 jaar. Dat is allemaal nog speelgoed, daarboven worden het echte gemotoriseerde voertuigen (Mini ATV's: 36V, 48V en 49cc). Is je kind jonger dan circa 2,5 jaar en wil je hem of haar toch met 12V accu speelgoed laten spelen, bekijk dan eens onze elektrische kinderauto's en kinderscooters & kindermotoren.