Filters

Leeftijdscategorie

Soort banden

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 626 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Ferbedo skelter

Voordelig een mooie Ferbedo skelter kopen? Bij Trapautodealer bent u altijd goedkoper uit. Alle skelters van Ferbedo worden direct uit voorraad geleverd. Gratis verzending (NL & BE).

Ferbedo skelter
Ferbedo skelter kopen? Goedkoop & uitstekende kwaliteit!

waarom een ferbedo skelter

Ferbedo is een Duitse speelgoedfabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat. Ferbedo skelters vallen direct op vanwege hun uitstekende prijs/kwaliteits-verhouding. Vergelijkt u ze maar eens met de andere topmerken. Maar dat is niet alles. Met een skelter van Ferbedo heeft u ook eigentijds design, uitstekende kwaliteit en altijd een veilige vrijloop automaat (schakelt automatisch tussen vooruit, neutraal en achteruit). Bovendien krijgt u ook nog eens 2 jaar fabrieksgarantie.

standaard maat of groot

Ferbedo skelters zijn er in 2 maten. De standaard maat (Air Runner AR1 en Cross Runner CR1) is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar (lichaamslengte 95 tot 135 cm). De grote maat (Air Racer AR2, Cross Racer CR2 en X-Stream) is geschikt voor kinderen van 5 tot 11 jaar (lichaamslengte 110 tot 150 cm). Wordt uw kind 5 jaar of ouder? Kies dan altijd voor de grote maat, daar kunnen ze langer mee vooruit.

soort skelterbanden

Een belangrijk aspect van bij de uitvoering is het soort skelterbanden. Ferbedo skelters hebben rubberen banden (massief rubber) of luchtbanden. De laatste wordt bij Ferbedo en veel andere merken aangeduid met Air. Luchtbanden rijden het beste en zijn ook het meest comfortabel. Nadeel is wel dat ze lek kunnen gaan (gebeurt gelukkig zelden) en een stuk duurder zijn t.o.v. de Cross Runner en Racer met massieve banden.

ferbedo accessoires

Standaard zijn de Ferbedo skelters al rijk uitgerust, maar nog leuker maken kan natuurlijk altijd. Zo kunt u aan de trekhaak de Cart Trailer aanhanger koppelen. En kinderen zijn dol op de geluiden die uit de Soundbox komen (zit al op Air Runners, X-Stream en Air Racers).

overige skelters

Liever geen Ferbedo skelter? Bekijk dan snel alle skelters.