Filters

Leeftijdscategorie

Soort banden

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 626 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Driewielers

Op zoek naar een goedkope driewieler voor kinderen? Bij Trapautodealer heeft u keuze uit driewielers van topmerken als Puky, Injusa, Feber en Little Tikes. Gratis verzending in NL & BE (morgen in huis). Bestel uw driewieler nu direct online.

Driewielers
Driewieler kopen? Lees hieronder waarom, voor welke leeftijd en meer!

speelwaarde & educatieve waarde

Kinderen vinden het spelen met een driewieler (ook wel trike of tricycle genoemd) altijd heel leuk. Naast de hoge speelwaarde heeft het ook een educatieve bijdrage. Kinderen leren namelijk de fietsbeweging (rondtrappen van de pedalen) en tegelijkertijd de stuurbeweging te maken. Dit zijn motorisch belangrijke ontwikkelingen die u met een driewieler extra kunt stimuleren.

voor welke leeftijd

Een driewieler is over het algemeen geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Vanaf 2 jaar zijn motorisch in staat om erop te kunnen rijden. Indien u een driewieler met duwstang kiest dan groeit deze met uw kindje mee en kunt u in de eerste fase zelf sturen. Worden ze wat ouder, dan fietsen ze zelf. Er zijn ook modellen verkrijgbaar voor kindjes vanaf 6 maanden (van Injusa). En Razor heeft 2 extra grote en stoere driewieler fietsen voor kinderen vanaf 6 jaar.

driewieler met duwstang (let op deze tips)

Zoekt u een driewieler met duwstang? Let er dan op dat hij een stuur met vaste middenstand heeft (zodat uw kindje niet kan sturen tijdens het duwen). Verder moet de driewieler het liefst voorzien zijn van een verstelbare duwstang en fluister- of luchtbanden (voor het beste rijcomfort). Voor de veiligheid is het belangrijk dat de driewieler een voorwiel met vrijloop heeft (trappers kunnen dan ook stilgehouden worden tijdens het rijden) en een steunring of veiligheidsgordel zodat uw kindje niet onderuit kan glijden of eraf vallen. Geen zorgen, de driewielers in ons assortiment zijn allemaal rijk en veilig uitgerust.

populaire merken

Snel het complete aanbod van deze populaire merken bekijken?