Filteren op

Leeftijdscategorie

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 470 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Driewielers

Wij verkopen de beste en leukste driewielers tegen zeer scherpe prijzen. Topmerken als Puky, Injusa, Feber, Kettler en Little Tikes. Met speelgoed van deze merken maakt u altijd een goede keuze. Gratis verzending en 1 dag levertijd. Vandaag nog nodig? Kom langs om uw bestelling af te halen.

speelwaarde & extra educatieve waarde

Een driewieler (ook vaak trike, driewielfiets of tricycle genoemd) heeft naast een hoge speelwaarde ook een educatieve bijdrage. Kinderen leren namelijk de fietsbeweging (rondtrappen van de pedalen) en tegelijkertijd de stuurbeweging te maken. Dit zijn motorisch belangrijke ontwikkelingen die u hiermee extra kunt stimuleren (hiervoor is een traptractor of skelter ook geschikt). Laat u ze liever de loopbeweging maken? Bekijk dan hier onze loopfietjes.

voor welke leeftijd

Driewielers zijn over het algemeen geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Indien ze voorzien zijn van een duwstang, dan groeien ze op eenvoudige wijze met uw kindje mee. In de eerste fase (leeftijd 1-2 jaar) kunt u zelf sturen. Wordt de leeftijd van 2-3 jaar bereikt, dan zijn ze motorisch in staat om zelfstandig te rijden. Er zijn ook grotere modellen voor oudere kinderen zoals de Hauck Typhoon en de Razor Flashride 360.

wat is nog meer belangrijk

Wilt u een driewielfiets met duwstang kopen? Let er dan op dat hij een stuur met vaste middenstand heeft (zodat uw kind niet kan sturen tijdens het duwen). Verder moet hij het liefst voorzien zijn van een verstelbare duwstang en fluister- of luchtbanden (voor het beste rijcomfort). Voor de veiligheid is het belangrijk dat het fietsje een voorwiel met vrijloop heeft (trappers kunnen dan ook stilgehouden worden tijdens het rijden) en een steunring of veiligheidsgordel.

leuke & handige accessoires

Voor de driewielers van Puky en Kettler zijn er ook diverse leuke en handige accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan een zonnescherm, veiligheidsgordel, voetensteun of een stuurmand.

meer informatie nodig?

Heeft u het filter "FILTEREN OP" op deze pagina al gebruikt? Daarmee kunt u nog eenvoudiger de juiste keuze maken. Vindt u het nog steeds lastig en wilt u meer aankoop informatie? Hieronder vindt u een aantal handige links waarmee u alles over onze driewielers te weten komt. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Puky driewieler

Kettler driewieler

Little Tikes driewieler

Feber driewieler