Filters

Vermogen

Prijs

0€ - 60€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Accu's & Onderdelen

losse onderdelen

Bij Trapautodealer.nl kunt u ook gewoon terecht voor losse onderdelen. Iets wat in speelgoedland helemaal niet voor de hand liggend is. Deze worden namelijk door fabrikanten liever niet verstrekt. Dat houdt in dat onderdelen in bepaalde gevallen dan ook echt niet leverbaar zijn. In onze webshop kunt u terecht voor accu's, opladers, wielen, stuurtjes, motoren, schakelaars en andere accessoires. De onderdelen die u op deze pagina ziet (voornamelijk voor accuvoertuigen) vormen slechts een klein deel van ons gehele assortiment. Op aanvraag is er nog veel meer verkrijgbaar.

de levensduur van een accu verlengen

Problemen met accu's ontstaan in de meeste gevallen juist door het niet of weinig gebruiken daarvan. Zet het voertuig niet in koude en vochtige ruimtes, daar houden de accu's ook niet van. Laad een accu nooit langer op dan 15 uur, anders kan hij kapot gaan. Zorg ervoor dat u hem iedere 1-2 maanden een keer oplaadt. Een accu opladen neemt gemiddeld genomen 6-10 uur in beslag.

waar moet ik op letten als ik een accu koop

Om het simpel te houden dient u op de volgende 2 punten te letten. Heeft u een 6V of een 12V accu nodig? Het Voltage (V) staat altijd op de accu vermeld. Wat verder handig is om te weten is het Amperage (Ah). Hoe hoger het amperage des te langer er met een accu gereden kan worden. Een accu 10Ah heeft bijna 1,5 keer zoveel opslag als een accu 7Ah.

mail ons gerust als u vragen heeft over onderdelen

Mocht u vragen hebben over onderdelen, dan kunt u ons altijd contact met ons opnemen. Zorg ervoor dat u goed omschrijft om welk voertuig of onderdeel het gaat. U kunt ook refereren aan de accu speelgoedauto's, kinderquads en kinderscooters en kindermotoren op onze website. Dan weten wij beter waar u het over heeft.