Filteren op

Soort

Leeftijd

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

Rolly Toys Tractor

Voordelig een Rolly Toys tractor of aanhanger kopen? Trapautodealer heeft een enorm assortiment met tractor speelgoed. Prachtige licenties van o.a. John Deere, New Holland en Fendt. Altijd geleverd inclusief 3 jaar fabrieksgarantie. Bestel nu direct online en ontvang uw bestelling morgen nog in huis.

Rolly Toys traptractor
Rolly Toys traptractor kopen? Wat dacht u van deze John Deere X-Trac!

duitse topkwaliteit

Rolly Toys is een Duitse fabrikant van kindervoertuigen. Ze zijn net als het Franse Falk gespecialiseerd in tractor speelgoed. De kwaliteit is waanzinnig goed. Kindvriendelijke ontwerpen, hoge speelwaarde en robuuste kwaliteit. Rolly Toys geeft maar liefst 3 jaar garantie op haar producten. Dit merk is de absolute nummer 1 gevolgd door Falk. Het heeft veel tractoren van populaire licenties als ClaasJohn Deere en New Holland op haar naam staan.

rollykid - 2 tot 5 jaar

Na het spelen met een looptrekker willen kinderen natuurlijk ook een echte traptractor hebben. Hiervoor heeft Rolly Toys de RollyKid serie uitgebracht. Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Deze tractoren trappen en sturen licht en zijn van uitstekende kwaliteit. Verder kun je ze uitbreiden met een Rolly aanhanger, voorlader of graafmachine.

junior farmtrac - 3 tot 8 jaar

Als kinderen de leeftijd van 3 jaar hebben bereikt is het beter om een iets grotere tractor voor ze te kopen. De Rolly Junior Farmtrac is middelgroot van formaat en geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Dankzij de verstelbare stoel kan de juiste zitpositie eenvoudig ingesteld worden. En de wielen hebben een rubberen looprand die voor extra comfort zorgen. Ook deze serie kan uitgebreid worden met diverse Rolly Toys tractor accessoires.

x-trac - 3 tot 10 jaar

De X-Trac is de grootste serie en dan bedoelen we ook echt serieus groot. Deze grote traptractoren zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Verder zijn ze qua specificaties gelijk aan de Junior Farmtrac.

rollytoys top 5

Dit zijn de best verkochte en dus de meest populaire tractoren.

  1. RT RollyKid John Deere + aanhanger
  2. RT RollyKid New Holland + aanhanger
  3. RT FarmTrac John Deere 6210R + voorlader
  4. RT FarmTrac set
  5. RT X-Trac + 2 versnellingen

Nog niet gevonden wat u zoekt? Bekijk hier het complete assortiment met tractor speelgoed.