Filteren op

Soort

Leeftijd

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

Claas Traptractor

Claas traptractor voordelig online kopen? Bij Trapautodealer heeft u enorm veel keuze. Van losse aanhanger tot complete tractor set. Topmerken als Falk en Rolly Toys direct uit voorraad leverbaar. Gratis verzending en de volgende dag al bezorgd.

Claas traptractor
Claas traptractor kopen? Bekijk snel de modellen van Falk en Rolly Toys!

claas tractoren - altijd goed

Met een Claas traptractor zit u altijd goed. De lichtgroene kleur in combinatie met grijs/zwart valt bij iedereen goed in de smaak. In vergelijking met New Holland en John Deere is Claas misschien wel de mooiste van allemaal. Dan bedoelen wij natuurlijk niet de afwerking, want die is bij alle tractoren gelijk.

arion 410 en 430 extra populair

Onze klanten zijn het meest te spreken over de Falk Claas tractoren. Deze worden erg goed verkocht. Vooral de Arion 410 en de grotere Arion 430 zijn erg populair. Het zal een combinatie van prijs en uitvoering zijn. De standaard meegeleverde aanhanger speelt ongetwijfeld een grote rol.

meer tractor speelgoed

Naast Claas en de eerder genoemde merken zijn er nog veel meer tractors, aanhangers en accessoires verkrijgbaar. Benieuwd? Bekijk hier het complete assortiment met tractor speelgoed.