onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 539 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Trapvoertuigen

trappen om in beweging te komen

Elektrisch speelgoed is super leuk, maar de kans dat uw kindje nog zin heeft om te trappen wordt daarmee wel kleiner. Met trapvoertuigen moeten ze werken om vooruit te komen. Lichamelijke inspanning en frisse buitenlucht. Spelen met dit speelgoed is een must. In onze categorie trapvoertuigen vindt u voor de allerkleinsten driewielers waarna ze door kunnen groeien naar een trapauto, skelter of traptractor. Uiteraard zijn er ook diverse leuke kinderfietsen beschikbaar.

vandaag besteld = morgen al in huis*

Bestelt u online, dan wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Ook verzending naar België is gewoon gratis. Alle trapvoertuigen worden binnen 1 dag afgeleverd. Op zondag en maandag worden er momenteel nog geen pakketten bezorgd.

afhalen in onze showroom

Koopt u liever niet online? Of heeft u vandaag uw trapvoertuig nog nodig? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Daar kunt u niet alleen een greep uit ons assortiment bekijken, u kunt ook uw bestelling afhalen en ter plekke afrekenen. Vraag naar de beschikbaarheid van het door u gewenste product op onze afhaallocatie (wijkt deels af van onze webshop). Zo kunnen teleurstellingen worden voorkomen.