Filters

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

Prijs

165€ - 225€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Trapauto's

Trapauto
Trapauto kopen? Hieronder leest u alles. Ook welke alternatieven er zijn!

trapauto's van oldtimer tot quad

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 het vertrouwde adres voor trapauto speelgoed. In onze online speelgoedwinkel vindt je nog steeds heel wat modellen, al worden dat er wel steeds minder. Tegenwoordig zijn het allemaal elektrische kinderauto's die deze plaats innemen. Denk hierbij aan levensechte auto's van merken als Audi, BMW, Mercedes en Lamborghini. Maar zoek je een antieke trapauto, pedaal quad of kruising tussen een tractor en een pedaalauto? Dan zul je zeker moeten slagen. Koop nu direct online een Rolly Toys, Falk of Baghera.

leeftijd voor een trapauto

Trap auto's zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Als kinderen 2 jaar zijn, dan zijn ze oud genoeg om het maken van fiets- en trapbewegingen te leren. Ook kunnen ze dan leren om tegelijkertijd te sturen en te trappen. Twijfel je? De aanbevolen leeftijd staat altijd bij het product vermeld.

metaal of kunststof

Het pluspunt van een metalen trapauto is dat hij over het algemeen robuuster is dan een van kunststof. Daarentegen is kunststof weer een stuk voordeliger. Een persoonlijke afweging die je zelf moet maken.

bekende merken

Wij verkopen pedaalauto's van topmerken als Rolly Toys, Falk en Baghera. Helaas zijn er ook een tweetal grote merken die niet meer bestaan (Toys Toys en Marquant). Gelukkig kunnen de overige merken dat aanbod goed compenseren.

leuke alternatieven

Is je zoon of dochter 3 jaar of ouder? Dan kun je ook kiezen voor een skelter. Daar groeien ze minder snel uit en kunnen ze veel langer mee spelen. Hetzelfde geldt voor de grote traptractors voor kinderen vanaf 3 jaar. Zoek je juist een maatje kleiner? Bekijk dan het assortiment met driewielers.