Filter resultaten

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Trapauto's

Trapauto voor kinderen kopen? Bij Trapautodealer.nl vindt u de leukste pedaalauto's. Voor de liefhebbers zijn er ook metalen trapauto's verkrijgbaar. Leuk en verantwoord speelgoed voor kinderen van 2-5 jaar. Gratis verzending in NL & BE. Bestel uw trapauto nu direct online.

Trapauto
Trapauto kopen? Hieronder leest u alles. Ook welke alternatieven er zijn!

trapauto's van oldtimer tot sportauto

Trapautodealer.nl is al sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor trapauto speelgoed. In onze online speelgoedwinkel vindt u enorm veel trapauto's van bekende automerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Audi, Porsche, Mercedes of Fiat? Ook voor liefhebbers van de antieke trapauto is er genoeg keuze. Kinderen zijn dol op onze trap auto's. Koop nu direct online een Rolly Toys, Falk of Baghera pedaalauto.

leeftijd voor een trapauto

Trapauto's zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Als kinderen 2 jaar zijn, dan zijn ze oud genoeg om het maken van fiets- en trapbewegingen te leren. Ook kunnen ze dan leren om tegelijkertijd te sturen en te trappen. Twijfelt u? De aanbevolen leeftijd staat altijd bij het product vermeld.

metaal of kunststof

Het pluspunt van een metalen trapauto is dat hij over het algemeen robuuster is dan een van kunststof. Daarentegen is kunststof weer een stuk voordeliger. Een persoonlijke afweging die u zelf moet maken.

trapauto merken

Wij verkopen trapauto's van topmerken als Rolly Toys, Falk en Baghera. Helaas zijn er ook een tweetal grote merken die niet meer bestaan (Toys Toys en Marquant). Gelukkig kunnen de overige merken dat aanbod goed compenseren. Met onze FILTERS kunt u het assortiment met trapauto speelgoed ook filteren op Merk en Kleur.

leuke alternatieven

Is uw zoon of dochter 3 jaar of ouder? Dan is het misschien verstandiger en duurzamer om een skelter te kopen. Hetzelfde geldt in het geval dat kinderen erg lang zijn voor hun leeftijd. Skelters zijn er in verschillende maten. Ook zijn er grote traptractors voor kinderen vanaf 3 jaar verkrijgbaar. Toch liever iets kleiners? Bekijk dan het assortiment met driewielers.