Filters

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

Prijs

165€ - 225€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Trapauto's

Trapauto voor kinderen kopen? Bij Trapautodealer.nl vind je de leukste pedaalauto's. Leuk en verantwoord speelgoed voor kinderen. Helaas is het aanbod wegens afgenomen populariteit zeer beperkt. Gratis verzending in NL & BE.

Trapauto
Trapauto kopen? Hieronder lees je alles. Ook welke alternatieven er zijn!

trapauto's van oldtimer tot vrachtwagen

Trapautodealer.nl is al sinds 2008 het vertrouwde adres voor trapauto speelgoed. Dat is ook waar onze bedrijfsnaam vandaan is gekomen. Waar er 10 jaar geleden nog enorm veel producenten van pedaalauto's waren (o.a. Marquant, ToysToys en Baghera) is er nu eigenlijk geen één meer. Het zijn allemaal elektrische kinderauto's geworden. Denk hierbij aan levensechte auto's van merken als Audi, BMW, Mercedes en Lamborghini. Super gaaf, dat wel. Voor de trapwagens moeten we het dus doen met een paar modellen.

voor welke leeftijd

Normaal gesproken waren trapauto's niet zo groot en geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Rolly Toys heeft een prachtige lijn opgezet met trapvoertuigen die nog net iets weg hebben van een tractor. Een soort kruising. Het resultaat is een aantal prachtige Unimog vrachtwagens. Ze zijn vanwege de verstelbare stoel geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Speelgoed waar kinderen gemakkelijk een paar jaar mee vooruit kunnen.

leuke alternatieven

Is je zoon of dochter 2 jaar of ouder? Dan kun je ook kiezen voor een skelter. Daar kunnen ze wat harder mee rijden en qua leeftijd ook lang mee spelen. Of bekijk alle traptractors voor kinderen van 2 tot 10 jaar.