Filters

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

Prijs

15€ - 300€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Rolly Toys

Voordelig een Rolly Toys tractor, aanhanger of accessoire kopen? Trapautodealer heeft alles van Rolly Toys. Prachtige licenties van o.a. John Deere, New Holland en Claas. Altijd geleverd inclusief 3 jaar fabrieksgarantie. Alle tractor speelgoed wordt gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Rolly Toys tractor
Rolly Toys tractor kopen? Wat dacht je van deze John Deere X-Trac!

rolly toys tractor = duitse topkwaliteit

Rolly Toys is een Duitse fabrikant van kindervoertuigen. Ze zijn net als het Franse Falk gespecialiseerd in tractor speelgoed. De kwaliteit is waanzinnig goed. Kindvriendelijke ontwerpen, hoge speelwaarde en robuuste kwaliteit. Rolly Toys geeft maar liefst 3 jaar garantie op haar producten. Dit merk is de absolute nummer 1.

rollykid - 2 tot 5 jaar

Na het spelen met een looptrekker willen kinderen natuurlijk een echte Rolly Toys traptrekker hebben. Hiervoor heeft Rolly Toys de RollyKid serie uitgebracht. Geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. RollyKid tractoren trappen en sturen licht en zijn van uitstekende kwaliteit. Verder kun je ze uitbreiden met een Rolly Toys aanhanger, voorlader of graafmachine. Het leuke is dat de accessoires (m.u.v. de voorladers) op alle modellen passen, groot of klein, het maakt niet uit.

junior farmtrac - 3 tot 8 jaar

Als kinderen de leeftijd van 3 jaar hebben bereikt is het beter om een iets grotere Rolly Toys tractor voor ze te kopen. De Rolly Junior Farmtrac is middelgroot van formaat en geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Dankzij de verstelbare stoel kan de juiste zitpositie eenvoudig ingesteld worden. En de wielen hebben een rubberen looprand en rijden dus extra comfortabel. Ook deze serie kan uitgebreid worden met diverse accessoires.

x-trac - 3 tot 10 jaar

De X-Trac is de grootste serie en dan bedoelen we ook echt serieus groot. Deze grote Rolly Toys traptractors zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Verder zijn ze qua specificaties gelijk aan de Junior Farmtrac. Al zijn de Premium X-Trac tractoren nog rijker uitgerust. Baas boven baas!

rolly toys traptractor top 5

Dit zijn de best verkochte en dus de meest populaire Rolly Toys traptractors.

  1. RT RollyKid John Deere + aanhanger
  2. RT RollyKid New Holland + aanhanger
  3. RT FarmTrac John Deere 6210R + voorlader
  4. RT FarmTrac set
  5. RT Junior CAT + Graafmachine + Voorlader