onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Speelgoed Paarden

Een echt speelgoed paard kopen? Deze My Pony dieren zijn super leuk. Spring op de rug van een Eenhoorn, Leeuw, Paard of Olifant en beweeg de voetensteun met je voeten naar beneden om te rijden. Ga van stap naar draf of voluit door te galopperen. Leverbaar in 2 verschillende maten. Gratis verzending in NL & BE.

Speelgoed Paarden
Speelgoed Paard kopen? Kies voor de betaalbare Pony Cycle!

rijden als een echte ruiter

Met een My Pony beschik je over een speelgoed paard waar kinderen echt op kunnen rijden. Ze voelen zich net een echte ruiter. En ze komen ook gelijk in beweging. Want rijden doet hij alleen als je de voetensteun naar beneden duwt. Dus door te galopperen ga je vooruit. En je kunt het speelgoedpaard ook naar links en rechts sturen.

my pony voelt als een knuffel

Kinderen zien een My Pony als grote knuffel en beste vriend. Ze voelen heerlijk zacht aan, zijn er altijd voor je en brengen je overal naartoe.

animal riding & pony cycle

Er zijn een aantal bekende merken op het gebied van speelgoed paarden. Dat zijn ondermeer Ponycycle en Animal Riding. Wij zullen absoluut de laatsten zijn die zeggen dat u deze producten niet moet kopen, maar daar heeft u verder geen boodschap aan. Wel kunnen wij u melden dat onze My Pony voertuigen van precies dezelfde kwaliteit zijn en dan een stuk goedkoper. Dus wilt u een speelgoed paard kopen, kies dan voor My Pony en niet voor Ponycycle of Animal Riding.