onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Speelgoed Paarden

Een echt speelgoed paard kopen? Deze rijdende dieren van My Pony zijn super leuk. Spring op de rug van een Eenhoorn, Paard of Olifant en beweeg de voetensteun met je voeten op en neer om te rijden. Ga van stap naar draf of voluit door te galopperen. Leverbaar in 2 verschillende maten (3-6 en 4-9 jaar). Gratis verzending in NL & BE.

Speelgoed Paarden
Speelgoed Paard kopen? Kies voor een betaalbare pony cycle!

rijden als een echte ruiter

Met een My Pony beschik je over een paard op wielen. Speelgoed waar kinderen echt op kunnen rijden dus. Ze rollen op inline-skates wielen en zijn voorzien van een echt zadel. Hiermee voelen zich net een echte ruiter. En spelenderwijs komen ze ook gelijk in lekker beweging. Want rijden doet hij alleen als je de voetensteun naar beneden duwt. Dus door te galopperen ga je vooruit. Je kunt het speelgoedpaard ook naar links en rechts sturen.

my pony voelt als een knuffel

Kinderen zien een My Pony als grote knuffel en beste vriend. Ze voelen heerlijk zacht aan, zijn er altijd voor je en brengen je overal naartoe.

animal riding & pony cycle

Er zijn een aantal bekende merken op het gebied van paarden op wielen (riding horses) die wij hier helaas niet mogen noemen. Wij zullen absoluut de laatsten zijn die zeggen dat je deze producten niet moet kopen. Wel kunnen wij je melden dat de rijdende speelgoeddieren van My Pony van precies dezelfde kwaliteit zijn alleen dan een stuk goedkoper. Dus wil je een goed en voordelig speelgoed paard kopen, kies dan voor My Pony.