Filters

Leeftijdscategorie

Soort banden

Prijs

225€ - 240€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Puky skelter

Puky skelter
Puky skelter - Degelijk, kindvriendelijk en prachtige designs!

puky skelters - degelijkheid & kindvriendelijk

Het Duitse speelgoedmerk heeft een historie die terug gaat naar meer dan 60 jaar geleden. De lijn met kindervoertuigen bestaat naast Puky skelters o.a. uit loopfietsen en driewielers. Bij Duitse degelijkheid denken we niet direct aan hippe en moderne designs. Dat is dus al het eerste waarin ze de verwachting overtreffen. De Puky skelters zien er namelijk prachtig uit. Belangrijker zijn de kindvriendelijke designs. Alles draait daarbij om veiligheid, speelwaarde en kwaliteit.

f20 - klein model

De Puky F20 is leuk en veilig en ideaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar of met een lengte van 95 tot 115 cm. Qua formaat gaat het hier om een relatief klein model. Is uw kindje ouder dan 3 jaar of vrij lang? Kies dan voor de grotere Puky skelters. Daar zal hij/zij langer speelplezier aan beleven.

f550 - meest populair

De F550 is de meest populaire Puky skelter. Geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar of met een lichaamslengte van 105 tot 140 cm. Wat maakt de Puky F550 nou zo bijzonder? Allereerst is dat de volledig zwarte uitvoering met kleine rode accenten. Iets wat je bij andere fabrikanten niet tegen zult komen. Daarnaast klopt alles. Hij is wel aan de prijs, maar toch nog relatief betaalbaar. En natuurlijk uitgerust met een zonder gereedschap verstelbare stoel en een veilige vrijloop automaat.

f1 l - groot model

De F1 L is een grote Puky skelter met alle luxe en veilige opties. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Puky geeft aan dat hij belastbaar is tot maximaal 50 kg. Dat zal aan de veilige kant zijn, dus er zit nog een beetje marge in.

meer skelters

Een Puky skelter wil bijna iedereen wel hebben. Toch liever iets anders? Bekijk dan het overzicht met alle skelters.