onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 547 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Yipeeh

Yipeeh

Yipeeh is inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip. Het van oorsprong Volendamse bedrijf is een van de grote producenten van talrijke fietsjes voor jong en oud. Bij Trapautodealer koopt u kinderfietsen van 10 tot 16 inch voordelig online. Gratis thuisbezorgd in NL & BE. Verder lezen

Yipeeh

alle artikelen van yipeeh

yipeeh / volare cycles

Bij Volare Cycles weten ze precies wat er bij kinderen leeft. Het is niet alleen Volare die op zoek is naar de nieuwste trends, kinderen helpen ook mee. Ze spelen een actieve rol bij het ontwerp van Yipeeh en Volare fietsen. Hierdoor vallen de kinderfietsen over het algemeen erg goed in de smaak bij jong en oud. De Hollandse fietsenfabrikant werd in 1948 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde speler die actief is in meer dan 22 landen.

Marktleider in merklicenties

Volare mag zich zonder meer marktleider in merklicenties noemen. Denk hierbij aan loopfietsen, kinderfietsen en driewielers in licentie-uitvoeringen van o.a. Disney Frozen, Cars, Paw Patrol, FC Barcelona en Minions. Kinderen zijn dol op speelgoed van hun favoriete helden. Naast licenties speelt Volare ook perfect in op thema's door het gebruik van o.a. camouflage, politie en brandweer prints.

kinderfietsen voor alle leeftijden

Volare fietsen zijn verkrijgbaar in maten die lopen van 10 t/m 28 inch. Aangezien wij ons uitsluitend op kinderen richten voeren wij kinderfietsen in maten lopend van 10 t/m 16 inch. Deze zijn geschikt voor de leeftijdsgroep 3 tot 6 jaar (kledingmaat 86-110).

85% en 95% voorgemonteerd

Naast de standaard Yipeeh en Volare kinderfietsen die voor 85% voorgemonteerd zijn is er nu ook de 95% ready-to-ride. Het afmonteren is hiermee nog maar een fluitje van een cent. U hoeft alleen het stuur, trappers en de eventuele zijwieltjes vast te zetten en er kan gefietst worden. Fietsen kunnen niet volledig gemonteerd verzonden worden omdat de kans op beschadiging daarmee verder toeneemt.

meer fietsen voor jongens en meiden

Naast Volare zijn wij ook erg enthousiast over de Puky jongensfietsen en meisjesfietsen. Puky is een Duits topmerk dat wereldberoemd is geworden met haar loopfietsen. De kwaliteit is subliem, maar het prijskaartje is er ook naar. Wist u trouwens al dat er voor kinderen vanaf 2 jaar ook leuke loopfietsen verkrijgbaar zijn?