onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 15 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Yedoo

Yedoo

Yedoo artikelen koopt u voordelig online bij Trapautodealer. Het speelgoed is afkomstig uit de Tsjechische Republiek en staat garant voor topkwaliteit en hippe designs. Kiest u voor een Yedoo step of loopfiets, dan kunnen uw kinderen jarenlang vooruit. Gratis verzending in NL & BE. Verder lezen

Yedoo

alle artikelen van yedoo

het merk yedoo

Yedoo is in 1998 opgericht in de Tsjechische Republiek. Het begon allemaal na een bezoek aan de Las Vegas Sport Show. De oprichter was enorm onder de indruk van het enorme aanbod in-line skates, skateboards en vooral kindersteppen. Deze steppen waren in de Tsjechische Republiek niet verkrijgbaar en zo ontstond dus het idee deze te gaan produceren. Yedoo is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde producent.

oersterk en betaalbaar

Yedoo speelgoed valt niet alleen op vanwege het hippe uiterlijk, vooral de net iets lagere prijs doet het goed bij de Nederlanders. Qua concurrentie moeten ze het opnemen tegen producenten als Puky en Kettler, iets dat niet meevalt. Is uw budget net niet toereikend voor deze merken, dan is Yedoo zeker een aanrader.

yedoo too too

In Nederland is uitsluitend de Yedoo Too Too verkrijgbaar. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Naast de stalen basisuitvoering is hij ook verkrijgbaar in aluminium. De voordelen van aluminium zijn het lagere gewicht, sterk materiaal en het roest niet. De Too Too is voorzien van 12 inch wielen met luchtbanden. Zowel het stuur als zadel zijn beiden in hoogte verstelbaar en er zit altijd een handrem op. Verder zitten er speciale veilige handvatten en een kinbeschermer op het stuur.

yedoo autoped

Geen stuntstep of vouwstep. Ze hebben ervoor gekozen de ouderwetse Yedoo autoped een nieuw leven in te blazen. Dat is ze meer dan goed gelukt. De Mau en de One lijken wel erg veel op elkaar. Het belangrijkste verschil zit hem in de uitvoering. De Mau is het meest luxe uitgevoerd en heeft ook een handrem die op het achterwiel remt.

meer speelgoed

Misschien is Yedoo toch niet helemaal het merk dat u zoekt of mogelijk wilt u zich eerst nog even oriënteren. Wij adviseren u daarom ons assortiment met kindersteppen en loopfietsjes nog eens te bekijken.