onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Yedoo

Yedoo

Yedoo artikelen koop je voordelig online bij Trapautodealer. Het speelgoed is afkomstig uit de Tsjechische Republiek en staat garant voor topkwaliteit en hippe designs. Kies je voor een Yedoo step of loopfiets, dan kunnen jouw kinderen jarenlang vooruit. Gratis verzending in NL & BE. Verder lezen

Yedoo

alle artikelen van yedoo

het merk yedoo

Yedoo is in 1998 opgericht in de Tsjechische Republiek. Het begon allemaal na een bezoek aan de Las Vegas Sport Show. De oprichter was enorm onder de indruk van het enorme aanbod in-line skates, skateboards en vooral kindersteppen. Deze steppen waren in de Tsjechische Republiek niet verkrijgbaar en zo ontstond dus het idee deze te gaan produceren. Yedoo is inmiddels uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde producent.

oersterk en betaalbaar

Yedoo speelgoed valt niet alleen op vanwege het hippe uiterlijk, vooral de net iets lagere prijs doet het goed bij de Nederlanders. Qua concurrentie moeten ze het opnemen tegen producenten als Puky en Kettler, iets dat niet meevalt. Is je budget net niet toereikend voor deze merken, dan is Yedoo zeker een aanrader.

yedoo autoped

Geen stuntstep of vouwstep. Ze hebben ervoor gekozen de ouderwetse Yedoo autoped een nieuw leven in te blazen. Dat is ze meer dan goed gelukt. De Mau en de Tidit lijken wel erg veel op elkaar. Het belangrijkste verschil zit hem in de uitvoering. De Tidit is het meest luxe uitgevoerd en heeft ook een handrem die op het achterwiel remt.

meer speelgoed

Misschien is Yedoo toch niet helemaal het merk dat je zoekt of mogelijk wil je je eerst nog even oriënteren. Wij adviseren je daarom ons assortiment met kindersteppen en loopfietsjes nog eens te bekijken.