onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Vilac speelgoed

Vilac

Vilac speelgoed koopt u voordelig online bij Trapautodealer. Het Franse merk bestaat al meer dan 100 jaar. Kiest u voor Vilac dan kiest u voor houten speelgoed met een bewezen kwaliteit. Gratis verzending in NL & BE. Verder lezen

Vilac

alle artikelen van vilac

vilac houten speelgoed

Vilac is (net als het bekende Janod) een Franse speelgoedfabrikant die gespecialiseerd is in allerhande houten speelgoed. Vilac werd in 1911 opgericht en bestaat al meer dan 100 jaar. Uiteraard maken ze bij Vilac ook leuke kindervoertuigen. De loopfietsjes en loopwagens zijn daar prachtige voorbeelden van. Ze zijn niet alleen super leuk, ze dragen ook nog eens bij aan de motorische ontwikkeling van uw kindje. Speelgoed met meerwaarde dus!

uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Vilac speelgoed heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en ziet er ook nog eens hip en modern uit. Alle kindervoertuigen voldoen aan de Europse veiligheidsnormen en garanderen dus dat uw kindje veilig kan spelen.

alternatieven voor vilac

Mogelijk is Vilac toch niet helemaal wat u zoekt. Bekijk daarom ook ons complete assortiment met loopfietsen en baby loopauto's eens.