onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Toys Toys

Toys Toys trapauto

Toys Toys was het Italiaanse merk die trapauto's weer een heel nieuw leven in blies. Prachtige kinderauto's van bekende automerken als BMW, Porsche en Mercedes die naast pedaalaandrijving ook als elektrische auto verkrijgbaar waren. Sinds 2014 is Toys Toys failliet en dus helaas niet meer verkrijgbaar. Verder lezen

ToysToys

alle artikelen van toys toys

toys toys trapauto's

Toys Toys is een Italiaans topmerk dat al meer dan 40 jaar bestaat. Ze maken schitterende trapauto's en elektrische kinderauto's van bekende automerken zoals de BMW 328 oldtimer, Porsche 911 en de Lamborghini Gallardo. Naast bekende automerken zijn er ook Disney auto's verkrijgbaar zoals Cars McQueen, Minnie Mouse en Donald Duck. Een Toys Toys trapauto is er in verschillende maten, voor de allerkleinsten van 2-4 jaar zijn er speciaal ontwikkelde baby trapauto's zoals de Baby Batman en Baby McQueen trapauto. Alle speelgoed van Toys Toys is binnen 5 minuten speelklaar.

faillisement

Helaas is Toys Toys rond het jaar 2014 failliet gegaan. Er is ook geen doorstart gemaakt waardoor er geen speelgoed en dus ook geen onderdelen meer beschikbaar zijn.

genoeg alternatieven

Gelukkig zijn er nog genoeg alternatieven. Trapauto's zijn niet meer zo populair als voorheen. Naast prachtige auto's van Baghera is er nauwelijks aanbod. Gelukkig hebben wij wel een enorm assortiment met elektrische kinderauto's (allemaal op afstand bestuurbaar).