onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Rolly Toys

Rolly Toys

Tractor speelgoed van Rolly Toys koop je voordelig bij Trapautodealer. Keuze uit meer dan 70 verschillende tractors, aanhangers en andere leuke accessoires. Gratis verzending in NL & BE. Bestel jouw Rolly Toys nu online. Verder lezen

Rolly Toys

alle artikelen van rolly toys

Rolly Toys tractor speelgoed
Rolly Toys tractor speelgoed kopen? Kies voor de absolute nummer 1!

het merk Rolly Toys

Rolly Toys is een Duits speelgoedmerk dat in 1938 werd opgericht door Franz en Rosa Schneider. De speelgoedfabrikant is wereldberoemd geworden dankzij het hoogwaardige traptractor speelgoed. Sinds de oprichting is er heel veel veranderd, maar 1 ding is altijd hetzelfde gebleven, het is nog steeds een echt familiebedrijf. Rolly Toys valt onder de vennootschap Franz Schneider GmbH & Co.

duitse topkwaliteit

Speelgoed van Rolly Toys staat garant voor Duitse topkwaliteit. Het is enorm robuust, mooi afgewerkt en zeer kindvriendelijk. Standaard worden alle producten geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Voor speelgoed is dat heel veel. Met deze lange garantietermijn willen ze onderstrepen dat ze topproducten leveren en er ook echt in geloven.

nr 1 in tractor speelgoed

Rolly Toys is de nummer 1 op het gebied van tractor speelgoed. Deze wordt op de voet gevolgd door het steeds actievere Falk. De Rolly Toys tractors zijn verkrijgbaar in 3 modellen, de RollyKid (2-5 jaar), RollyJunior (3-8 jaar) en RollyTrac (3-10 jaar). Topmodellen van echte merken zoals John Deere en New Holland. Elke Rolly Toys kan uitgevoerd worden met o.a. een aanhanger en een voorlader (zijn ook los verkrijgbaar). Het aanbod accessoires is enorm. De voorladers zijn wel verschillend, maar de aanhangers passen op alle modellen. Voor de allerkleinsten is er ook de RollyMinitrac (1-4 jaar) looptractor. Ze kunnen namelijk niet vroeg genoeg beginnen met tractor rijden.

website van rolly toys

Ben je geïnteresseerd in het bedrijf achter dit geweldige speelgoed of wil je eens zien wat er nog meer verkrijgbaar is? Bezoek dan nu de website van Rolly Toys.

alternatieven voor rolly toys

Mogelijk is Rolly Toys niet helemaal wat je zoekt. Uiteraard zijn er volop leuke alternatieven. Bijvoorbeeld skelters. Deze zijn er tegenwoordig al voor kinderen vanaf 2 jaar. Zijn ze nog erg jong en speels, dan zijn loopauto's (leeftijd 1-4 jaar) een interessant alternatief. Toch liever een tractor? Bekijk hier alle tractor speelgoed (leeftijd 2-10 jaar).