onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Retro Roller

Retro Roller

Voordelig een mooie Retro Roller loopauto kopen? Trapautodealer heeft ze allemaal. Kies de kleur die het beste bij je kindje past en rijden maar. Bestel jouw Retro Roller nu direct online. Alle loopauto's worden gratis thuisbezorgd in NL & BE. Verder lezen

Retro Roller

alle artikelen van retro roller

het merk retro roller

Retro Roller is in 2014 opgericht en eigendom van een van de grootste speelgoed groothandels van Nederland. Het merk heeft echter een veel langere historie. Voorheen werd er namelijk geproduceerd onder de naam Marquant. Op het gebied van rijdend metalen speelgoed was dat een enorm begrip. De ride-ons kwam je over heel de wereld tegen. Of Retro Roller wereldwijde ambities heeft, daar kunnen wij geen antwoord op geven, maar gelukkig is het speelgoed voor ons in Nederland gewoon verkrijgbaar. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

klassieke uitstraling

Het meeste speelgoed lijkt allemaal op elkaar. Gelukkig weet Retro Roller hier verandering in te brengen. De uit metaal gemaakte loop- en trapauto's hebben een klassieke uitstraling. De nieuwste modellen hebben ook een moderne twist. De combinatie van klassiek en een vleugje modern gaan erg goed samen.

diverse soorten retro rollers

Retro Roller loopauto's zijn er tegenwoordig in vele soorten en uitvoeringen. De klassieke uitvoering is in meer dan 6 kleuren leverbaar (o.a. wit, zwart, rood en zilver). Daarnaast zijn er een paar nog iets grotere versies o.a. in de vorm van een Politieauto, Takelwagen en Brandweerauto. En voor degenen die dol zijn op vliegtuigen zijn er de loopvliegtuigen (met draaiende propeller).

uitstekende technische specificaties

De Retro Roller is een metalen loopauto die beschikt over uitstekende technische specificaties. Ze zijn geschikt voor kinderen van 1-4 jaar. De meeste modellen hebben een schitterend verchroomd stuur (uiteraard echt werkend). De wielen zijn voorzien van rubberen banden. Hierdoor rijdt de Retro Roller beter of straat en laminaat. Al met al een prachtig product met perfecte afwerking.

trapauto's worden niet meer geproduceerd

Dat het merk Retro Roller volledig ingezet heeft op loopauto's moge duidelijk zijn. De trapauto's zijn sinds de overgang vanuit Marquant niet meer geproduceerd. Voor ons tot groot ongenoegen. Wij begrijpen dat de trapauto niet echt meer van deze tijd is (groot aanbod met skelters en traptractors als alternatief), maar er zijn ook geen andere fabrikanten meer afgezien van Baghera.