onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Radio Flyer

Radio Flyer

Radio Flyer is wereldberoemd geworden met haar retro driewielers. Het metalen speelgoed herkent u direct aan de rode kleur. Robuust en tegelijkertijd voorzien van een hoge speelwaarde. Alle Radio Flyer speelgoed wordt binnen 1 dag gratis thuisbezorgd.

Radio Flyer

alle artikelen van Radio Flyer

retro speelgoed in herkenbare rode kleur

Radio Flyer is een Amerikaanse speelgoed producent. Een Radio Flyer driewieler is altijd herkenbaar aan zijn retro uitstraling en rode kleur. Speelgoed van Radio Flyer is waanzinnig cool. Helaas geen koopje. Vindt u het echt te duur? Bekijk dan het complete assortiment met driewielers eens.

deze moet u hebben

Retro speelgoed vindt u mooi of juist helemaal niet. Waar veel klanten het wel over eens zijn is het uiterlijk van de Big Flyer Chopper. Deze driewieler vindt iedereen geweldig. Een super groot voorwiel, breed chopper stuur en extra brede achterwielen. Rijden op deze driewieler is echt een sensatie. Geschikt voor kinderen van 3-7 jaar.

meer retro speelgoed

Als u Radio Flyer mooi vindt, dan zult u de klassieke metalen loopauto's van Retro Roller en Baghera vast en zeker ook schitterend vinden. En bijkomend voordeel is dat deze merken een stuk goedkoper zijn.