onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Peg Perego

Peg Perego

Kindervoertuigen van het Italiaanse merk Peg Perego koopt u voordelig online bij Trapautodealer. Dit speelgoed staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en afwerking. Het merk heeft ook een groot aantal voertuigen voor kinderen vanaf 6 jaar waaronder de wereldberoemde Gaucho Superpower 24 Volt. Gratis verzending in NL & BE. Bestel uw Peg Perego artikelen nu online. Verder lezen

Peg Perego

alle artikelen van peg perego

Peg Perego Ducati GP 12V

peg perego - kindervoertuigen van italiaanse topkwaliteit

Peg Perego is een Italiaanse bedrijf dat in 1949 opgericht werd door Giuseppe Perego. De speelgoedfabrikant staat bekend om haar perfecte kwaliteit en afwerking (beter maar ook heel veel duurder dan FeberChina Toys en Injusa). Om dit te kunnen waarborgen komen ook alle materialen die gebruikt worden uit Italië. Naast kindervoertuigen voeren ze een breed assortiment met baby producten waaronder kinderwagens, kinderstoelen en autostoeltjes. In Nederland is het merk niet zo populair als in omliggende landen. Hier kiest met liever voor de laagste prijs en Peg Perego speelgoed kan in sommige gevallen best prijzig zijn.

Gaucho Rock'in is de grote trots

De Gaucho Rock'in is de grote trots van Peg Perego. Deze 2-persoons Off-Road kinderjeep is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan belast worden tot een gewicht van 60 kg. Dat is bijna 2 x zoveel als bij andere kinderjeeps. Daarnaast is de Gaucho Rock'in extreem sterk en kan tegen hellingen van maar liefst 17% oprijden. Er zitten 2 versnellingen op die de jeep geleidelijk tot een topsnelheid brengen van 7,5 km/u. Dat is echt extreem! Alles wijst op perfectie. De gebruiksvriendelijkheid, afwerking, prestaties en uitrusting. Benieuwd wat deze jeep nog meer te bieden heeft? Lees hier alles over de Peg Perego Gaucho Rock'in.

peg perego 24 volt

In eerste instantie zal 24 Volt u niet zoveel zeggen. Als we het vergelijken met een simpele kinderscooter van 6V (aangedreven door 1 motor) dan hebben we het al over een factor 4. Vermenigvuldig dat met de aandrijving door 2 motoren en we komen uit op 8 x sterker. U zult begrijpen dat 24 Volt bizar sterk is. Bijkomend voordeel is dat meeste van deze Peg Perego kindervoertuigen geschikt zijn voor kinderen vanaf 6 jaar. Normaal gesproken passen ze op deze leeftijd niet meer in een kinderjeep of kinderauto, dus daar spelen ze heel handig op in. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de Gaucho Superpower 24V en de Polaris Ranger RZR 24V.

meer vergelijkbaar speelgoed

Als u Peg Perego speelgoed toch iets te duur vindt, bekijkt u dan eens ons enorme assortiment met afstand bestuurbare kinderauto's, kinderquads en elektrische kinderscooters.