onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 15 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kettler

Kettler

Artikelen van Kettler koopt u voordelig online bij Trapautodealer. Als dealer leveren wij het rijdend speelgoed van dit Duitse topmerk. Altijd geleverd inclusief 2 jaar fabrieksgarantie en uitstekende service. Gratis thuisbezorgd. Verder lezen

Kettler toys

Kettler loopfietsjes
Kettler speelgoed kopen? Duitse topkwaliteit sinds 1949!

kettler speelgoed

Kettler werd in 1949 opgericht door Heinz Kettler. Het internationaal opererende bedrijf is wereldberoemd in de sport- en vrijetijdsmarkt. Het heeft revolutionaire items op haar naam staan waaronder de eerste aluminium fiets, de Golf hometrainer en niet te vergeten de Kettcar (andere benaming voor Kettler skelters). Qua concurrentie is het goed te vergelijken met Puky (eveneens Duits).

kettler = duitse degelijkheid

Kettler speelgoed wordt in Duitsland geproduceerd. Zoals u dan ook mag verwachten heeft het dat echte degelijke Duitse karakter. Alle artikelen zijn prachtig afgewerkt, kindvriendelijk en lekker stevig. Goed voor jarenlang speelplezier. Het enige nadeel dat aan Kettler kleeft zijn de matige designs. Ze zijn niet zo hip als andere speelgoedmerken. Maar goed, over smaak valt te twisten.

kettcars

Mede door de komst van de Kettcar is Kettler zo populair geworden. Sinds het eerste exemplaar dat in 1962 verkocht werd zijn er wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht. Dat is veel, zeg maar gerust heel veel. Vaste waarde in de collectie is de Kettler Spa. Het instapmodel die wij persoonlijk niet heel geweldig vinden vanwege het ontbreken van een vrijloop(automaat). Hardlopers zijn de Daytona, Daytona Air en Barcelona Air. De overige modellen zijn uiteraard ook uitstekend, maar er zijn betere alternatieven. Bekijk daarvoor hier het complete assortiment met skelters.

categorieën

Speelgoed van Kettler komt u o.a. tegen in de categorieën loopfietsen en driewielers.