onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Janod speelgoed

Janod speelgoed

Voor houten speelgoed van Janod bent u bij Trapautodealer aan het juiste adres. Wij verkopen het leukste rijdende speelgoed waaronder de Janod Bikloon loopfiets en diverse loopwagens. Franse topkwaliteit met een bewezen historie. Bestel nu online. Gratis thuisbezorgd binnen 1 dag. Verder lezen

Janod toys

alle artikelen van Janod

houten speelgoed

Janod werd in 1970 opgericht in Frankrijk. Het speelgoedmerk is wereldberoemd. Dat is uiteraard niet zonder reden. Janod speelgoed is van uitstekende kwaliteit. De afwerking is bijzonder hoog en de designs zijn modern en tegelijkertijd tijdloos. Het meest belangrijke is uiteraard de hoge speelwaarde. Qua concurrentie is het goed te vergelijken met het Franse merk Vilac.

janod loopfiets

Er zijn tegenwoordig veel houten loopfietsjes te koop. Wij zijn de laatste die zeggen dat het merendeel van matige kwaliteit is, maar als u het vergelijkt met een Janod loopfiets dan zal uw oordeel snel duidelijk zijn. Ze worden uitgebracht onder de naam Bikloon en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Er is zelfs een Janod Bikloon driewielfietsje. Super leuk voor beginnende fietsers die nog niet zo goed hun evenwicht kunnen bewaren.

janod loopwagen

De Janod houten loopwagen is al tientallen jaren een begrip in Nederland. Veel ouders zijn er mee opgegroeid. De Janod loop- en duwkarren zijn alles behalve saai. Ze hebben de designs van bijvoorbeeld een hond, konijn of gereedschapswagen. Dat speelse karakter zorgt voor een hoge aantrekkingskracht. Met dit speelgoed wordt het zetten van de eerste looppasjes een stuk eenvoudiger en kunnen ze tegelijkertijd leuk spelen.

meer speelgoed

Janod heeft een vrij beperkt assortiment met voertuigen. Zoekt u leuke alternatieven? Bekijk het assortiment loopfietsen en loopwagens. Daar zult u ongetwijfeld slagen.