onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Falk

Falk tractor speelgoed

Falk speelgoed koop je voordelig online bij Trapautodealer. Naast tractors hebben we ook leuke looptractors. Franse topkwaliteit tegen een hele scherpe prijs. Direct uit voorraad geleverd en de volgende dag gratis thuisbezorgd in NL & BE. Verder lezen

Falk toys

alle artikelen van Falk

Falk speelgoed
Falk speelgoed kopen? Uitstekende kwaliteit tegen een hele scherpe prijs!

falk is de grote concurrent van rolly toys

Falk is een Franse producent van trap- en loopvoertuigen en kan gezien worden als de grote concurrent van Rolly Toys. Inmiddels zijn de Falk tractors enorm leuk en populair geworden. De kleinste traptractor is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Ook zijn er middelgrote modellen verkrijgbaar voor kinderen van 3-7 jaar. Je kunt voor je Falk ook een aanhanger aanschaffen zodat er nog meer speelplezier uitgehaald kan worden.

Franse topkwaliteit

Falquet werd in 1947 opgericht in Frankrijk. Deze specialist in buitenspeelgoed brengt onder de naam Falk schitterend speelgoed op de markt. Het domineert samen met het Duitse Rolly Toys de markt voor tractor speelgoed. Qua omvang neemt Falk hierin de tweede plaats in. Het speelgoed is van uitstekende kwaliteit en staat garant voor vele jaren speelplezier. Standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie.

falk speelgoed

Heb je vragen of advies nodig over speelgoed van dit merk, dan helpen wij je graag verder. Kun je niet vinden wat je zoekt of wil je meer te weten komen over dit bedrijf. Bezoek dan de website van Falk.

niet gevonden wat je zoekt

Is Falk toch niet helemaal hetgeen je zoekt? Bekijk dan het speelgoed van de concurrenten van Falk eens. Hier vind je een aantal handige links waarmee je alle loopauto's en traptractors kunt bekijken.