onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

China Toys

China Toys kinderauto

Voordelig speelgoed uit China kopen? Kies dan voor China Toys. Uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar in vergelijking met andere speelgoedmerken. Keuze uit enorm veel kindervoertuigen zoals auto's, motoren, quads en onderdelen. Direct uit voorraad leverbaar en binnen 1 dag thuisbezorgd. Gratis verzending in NL en BE. Verder lezen

China toys

alle artikelen van China Toys

China Toys Lamborghini
China Toys - Altijd de meeste keuze bij Trapautodealer!

china toys wint het van traditionele speelgoedmerken

Speelgoed uit China heeft zich de afgelopen jaren enorm sterk ontwikkeld en is over de hele linie vele malen beter en professioneler geworden. Europese fabrikanten moeten op alle fronten toegeven en verliezen in rap tempo marktaandeel. Waar Feber, Injusa en Peg Perego eerst de markt domineerden zijn ze momenteel geen concurrentie meer voor China Toys.

afgeladen met leuke gadgets

Speelgoedfabrikanten zijn van oudsher nogal saai. Zo vindt je met een beetje geluk een auto met toeter. Chinezen zijn daar heel anders in. Die houden van gekke gadgets en kunnen niet zonder de laatste snufjes. Bij de productie van speelgoed gaan ze hier helemaal los in. Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen of het is verkrijgbaar. Naast verlichting, geluiden, TV-schermen, leren bekleding en 5-puntsgordels is er nu ook al dashboard Airco. Uiteraard moet je dat laatste met een korreltje zout nemen, want echt koelen doet hij niet, maar de Airco blaast natuurlijk wel lucht naar binnen. Allemaal redenen om voor dit speelgoed te kiezen!

licenties van o.a. mercedes en audi

China Toys produceert de allernieuwste accu kinderauto's van o.a. Mercedes, BMW, Lamborghini en Audi volledig onder licentie. Dat houdt in dat ze onder toezicht en goedkeuring van deze automerken geproduceerd worden. Ze moeten dus aan veel eisen voldoen en sprekend lijken op de echte variant die op de weg rijdt. Over het algemeen zijn ze geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar met hier en daar wat uitschieters naar boven. De accuauto's zijn zowel vanuit de auto te besturen als via de afstandsbediening. Papa of mama kan dus ook lekker spelen.

ook quads, motoren en scooters

Naast auto's is China Toys ook de grootste producent van elektrische kinderscooters en kinderquads. De scooters, motoren en quads zijn er in lichte 6 Volt uitvoering (1 motor) en krachtige en snelle 12 Volt (2 motoren).

wij leveren alle onderdelen

Als echte specialist beschikken wij ook over een groot assortiment met onderdelen. Alles om je artikel weer te laten rijden. Op verzoek kunnen wij nog veel meer aanbieden. Dus zoek je iets speciaals? Stuur ons bij voorkeur een e-mail of Whatsapp met foto. Dan helpen wij je graag verder.