onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 636 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Chillafish

chillafish skelter

Bij Chillafish zijn ze graag anders. Speelgoed van dit merk is dan ook altijd innovatief. Neem als voorbeeld de nieuwe Chillafish Monzi skelter. U zult nergens iets vinden wat er ook maar een beetje op lijkt. Met Chillafish ben je dus uniek. Bestel nu voordelig online. Gratis verzending in NL & BE. Verder lezen

Chillafish toys

alle artikelen van Chillafish

Chillafish BMXie
Chillafish BMXie - Hippe loopfiets van kunststof!

chillafish - speelgoed met innovatieve ontwerpen

Chillafish is een jong Belgisch bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Dankzij de innovatieve ontwerpen als de Bunzi 2-in-1 en de recent gelanceerde Monzi RS wisten zij perfect in te spelen op de behoeften uit de markt en maken sindsdien een explosieve groei door. Naast innovatie spelen natuurlijk ook de hippe en vrolijke kleurstellingen een grote rol. Bij Chillafish hebben ze het goed begrepen!

voordelen door het lage gewicht

Chillafish speelgoed is gemaakt van stevig kunststof. Dat zorgt voor een aantal mooie voordelen. Allereerst is voordeliger dan metaal en het blijft ook langer mooi en roest niet. Daarnaast is het lagere gewicht ook erg positief. Daarmee is het namelijk veel kindvriendelijker. Als het speelgoed zo zwaar is en kinderen moeten er de hele dag mee spelen, dan valt dat ook niet mee. Hoe lichter hoe beter.

categorieën

Chillafish speelgoed vindt u ook terug in de categorieën loopfietsenloopauto's en skelters.