onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Carrera

Carrera Racing

Carrera is het topmerk voor racebaan speelgoed. Wereldberoemd en inmiddels verkrijgbaar in meer dan 40 landen. Het Duitse topmerk is naast slot cars ook toonaangevend in radiografisch bestuurbare auto's, helicopters, quadrocopters en boten. Zeer vermakelijk speelgoed voor ouders en kinderen. Bestel uw Carrera nu direct online. Gratis thuisbezorgd en slechts 1 dag levertijd.

Carrera Toys

Carrera RC
Carrera RC kopen? Lees hieronder waarom!

het merk carrera

Carrera is een Duits merk dat begin jaren 60 werd geïntroduceerd door het bedrijf Josef Neuhierl GmbH & Co. Ze waren in de jaren 60 en 70 super succesvol. Toch raakte Carrera begin jaren 80 in de problemen. In 1985 werd het van de hand gedaan en volgde er een periode van eenvoudige en goedkope racebanen. In 1999 nam het Oostenrijkse bedrijf Stadlbauer Group Carrera over begon met een ingrijpende herstructurering. Naast de herintroductie van de Carrera 124 (digitale racebaan) werd in 2001 de Carrera Go!!! gelanceerd. Inmiddels bestaat het assortiment uit diverse series (zowel voor kinderen als professioneel).

carrera rc

Zoals u weet hebben wij een enorme passie voor rijdend speelgoed. En veel kinderen dragen deze passie met ons. Carrera RC is dan ook een prachtige aanvulling op ons assortiment. Want hoe mooi is het als ze oud genoeg zijn om met radiografisch bestuurbare auto's te rijden. Qua kwaliteit en prijs is het goed vergelijkbaar met het merk Nikko.

carrera racebaan

Een Carrera racebaan is er vele uitvoeringen van FIRST tot aan GO!!! en DIGITAL 143. Wij richten ons voornamelijk op de speelgoed racebanen voor kinderen en in mindere maten op de professionele banen voor oudere jeugd en volwassenen. Gelooft u ons maar, ook de meest simpele Carrera is super leuk en spannend.