onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Brumee

Brumee

Voordelig leuk speelgoed van Brumee kopen? Trapautodealer heeft de complete collectie. Elke Brumee heeft zijin eigen karakter. En Brumee speelgoed kan zeer goed tegen een stootje. Wordt het een Driftee, Farmee of Sportee? Gratis thuisbezorgd in NL & BE. Verder lezen

Brumee

alle artikelen van brumee

Brumee speelgoed
Brumee speelgoed - Leuke, hip en betaalbaar!

brumee - nieuw speelgoedmerk

Brumee is een nieuw speelgoedmerk dat in 2016 op de markt is gekomen. Het is een dochterbedrijf van het Poolse Prosperplast. Een grote producent in allerhande kunststof artikelen voor huis, tuin en keuken gebruik.

elke brumee heeft zijn eigen karakter

De artikelen van Brumee zijn waanzinnig leuk. Ze hebben allemaal leuke namen zoals Driftee, Farmee, Sportee en Smartee. Elk model heeft zijn eigen karakter en kan met behulp van 2 verschillende stickersets (meegeleverd) beplakt worden. Zo heeft ieder kind een Brumee die bij hem of haar past.

licht, stevig en zeer stabiel

Het speelgoed is gemaakt van dubbelwandig kunststof. Een Brumee is daardoor licht, stevig en zeer stabiel. Zo zijn ze dus eenvoudig bestuurbaar. Wat direct opvalt is de ergonomische vormgeving waardoor het speelgoed bijzonder kindvriendelijk is. Aanbevolen voor kinderen van 1-4 jaar.

categorieën

Brumee artikelen vindt u ook terug in de categorie loopauto's. Op zoek naar producten van vergelijkbare fabrikanten? Bekijk dan hier alles van Ferbedo.