Filters

Leeftijdscategorie

Automerk

Aantal zitplaatsen

Soft start

Vermogen

Soort banden

Deuren kunnen open

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 636 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Mercedes Kinderauto

Op zoek naar een Mercedes kinderauto? Koop uw Benz goedkoop online bij Trapautodealer. Keuze uit meer dan 30 topmodellen. Alle Mercedes elektrische kinderauto's hebben een 2.4G afstandsbediening. Kinderen kunnen dus zelf rijden of u bestuurt de Mercedes op afstand. Om hem helemaal af te maken krijgt u er gratis kentekenstickers bij. Gratis bezorging in NL & BE.

Mercedes kinderauto
Mercedes kinderauto kopen? Keuze uit meer dan 30 modellen!

mercedes elektrische kinderauto's

Voor een mooie elektrische Mercedes kinderauto met alles erop en eraan bent u bij Trapautodealer aan het juiste adres. Hier heeft u enorm veel keuze en dan hebben we het uiteraard over topmodellen van Mercedes-Benz. Alle speelgoedauto's zijn normaal en op afstand bestuurbaar. Dus als uw zoon of dochter nog te jong is rijdt u. Zijn ze oud genoeg, dan besturen ze hem vanachter het stuur in de Mercedes kinderauto.

altijd een auto die aansluit bij uw wensen

Met meer dan 30 verschillende Mercedessen is er altijd wel een model die aansluit bij uw wensen. Zo kunt u kiezen uit echte deuren, spuitlak, lederen bekleding, rubberen banden (EVA) en zelfs MP4-video en 4-wielaandrijving. En uiteraard zijn er ook extra grote 2-persoons Mercedes kinderauto's zoals de GLS63 4WD.

aanbod van andere merken

De Mercedes accu kinderauto's zijn geweldig, maar misschien wilt u ook het aanbod van andere merken als BMWBentley en Audi bekijken? Hier vindt u alle elektrische kinderauto's.