Filteren op

Soort loopauto

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

Retro Roller loopauto

Retro Roller loopauto kopen? Trapautodealer voert het complete assortiment. Uiteraard verkopen wij deze metalen loopauto's tegen extra scherpe prijzen. En uw bestelling wordt de volgende dag gratis thuisbezorgd. Liever vandaag al in huis? U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen.

Retro Roller loopauto
Retro Roller - Metalen loopauto's voor kinderen van 1 tot 4 jaar!

toen en nu

Retro Roller is een relatief jong merk met Hollandse roots. De productie vindt echter wel plaats in China, maar dat is in speelgoedland steeds meer de trend. Voorheen werden deze metalen loopauto's uitgebracht onder de naam Marquant (wereldberoemd mede dankzij haar trapauto's). Deze handelsnaam is in 2014 overgegaan in Retro Roller. Het speelgoed heeft dus eigenlijk al een hele lange en bewezen historie.

metalen loopauto's

Retro Roller is het topmerk voor metalen loopauto's. Ze zijn er in meer dan 12 verschillende kleuren en uitvoeringen. Wat maakt ze dan zo bijzonder? Ten eerste is dat natuurlijk de klassieke uitstraling. Daarnaast is het speelgoed van uitstekende kwaliteit en nog steeds aantrekkelijk geprijsd (worden wegens het grote succes wel steeds duurder). Tot slot kunnen kinderen er relatief lang mee spelen (van 1 tot maar liefst 4 jaar). Daarom kopen ouders dus graag een Retro Roller loopauto.

uitvoering

Een Retro Roller is op zich een vrij eenvoudige loopauto. Geen toeters en bellen, what you see is what you get. De metalen constructie is lekker stevig en blijft lang mooi. Het stuur is verchroomd en stuurt aangenaam licht. En de wielen met rubberen banden zorgen voor veel rijcomfort en voorkomen dat er krassen op de vloer ontstaan. Tot slot zit er een gevormde kunststof zitting op met een zithoogte van circa 26 cm.

meer loopauto's

Over het algemeen vinden veel mensen de Retro Rollers erg leuk. Maar er is uiteraard nog veel meer verkrijgbaar. Nieuwsgierig? Bekijk snel alle loopauto's.