Filteren op

Soort loopauto

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

Little Tikes loopauto

Voordelig een Little Tikes loopauto kopen doet u bij Trapautodealer. Alle toppers zoals de Cozy Coupe, Princess Horse & Carriage en Cozy Truck worden direct uit voorraad geleverd. Uiteraard gratis thuisbezorgd. Liever vandaag nog hebben? U kunt uw bestelling ook altijd afhalen.

Little Tikes loopauto
Little Tikes loopauto - Van Cozy Coupe tot Prinsessenkoets!

cozy coupe

De Cozy Coupe is de meest bekende loopauto van Little Tikes. Wat direct opvalt is dat kinderen echt in moeten stappen. Dat gaat via een deurtje die open en dicht kan. Dit geeft ze het gevoel dat ze in een echte auto zitten. De voorwielen kunnen 360 graden draaien waardoor de Cozy Coupe zeer wendbaar is. Nog mooier is de duwgreep bovenop. Duwt u uw kindje, dan kunt u de bodemplaat erin leggen waardoor de voetjes de grond niet kunnen raken. Dat is niet alleen comfortabel maar ook extra veilig.

princess horse & carriage

Wederom een topper van Little Tikes. De Princess Horse & Carriage is een loopauto in de vorm van een prinsessenkoets. Hier maakt u elk meisje blij mee. Naast diverse opbergmogelijkheden, een deur, uitneembare bodemplaat en geluid beschikt hij zelfs over een trek- en duwfunctie.

cozy truck

De Cozy Truck is net als alle andere loopauto's van Little Tikes lekker groot en geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Het leuke aan dit model is de vorm van een echte vrachtwagen. Daarnaast kunnen zowel de deur als laadbak open en dicht. Ook hier beschikt u als ouder over een duwgreep die op het dak zit zodat u uw zoon of dochter rond kan rijden zonder dat ze zelf hoeven te lopen.

loopauto's van andere merken

Qua formaat zijn er weinig alternatieven voor een Little Tikes loopauto. Retro Roller is qua leeftijd behoorlijk overeenkomend. Deze zijn namelijk geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar en verkrijgbaar in meer dan 12 uitvoeringen. Of bekijk ons loopauto assortiment voor de overige producten.