onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 539 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Loopvoertuigen

verantwoord rollend speelgoed

Een loopvoertuig rijdt zoals de naam al verklapt niet vanzelf. Kinderen moeten hierbij een loopbeweging maken om vooruit te komen. En bewegen is goed voor iedereen en zeker ook voor kinderen. Het bevorderd onder andere de motorische ontwikkeling. Met onze loopvoertuigen bent u dus verzekerd van verantwoord rollend speelgoed.

Voor kinderen vanaf 12 maanden kunt u kiezen voor een loopauto of loopwagen. Daarbij worden ze niet alleen ondersteund in de loopbeweging, ze leren tegelijkertijd ook te sturen. Worden ze ouder dan kunnen ze spelen met stepjes en loopfietsen waarmee ze ook de balanshouding oefenen.

vandaag besteld = morgen al in huis*

Als u online uw loopvoertuig bestelt dan wordt uw hij gratis thuisbezorgd (ook in België). Bestellingen worden binnen 1 dag afgeleverd. Op zondag en maandag worden er momenteel nog geen pakketten bezorgd.

afhalen in onze showroom

Bent u geen online shopper? Of kunt u niet langer wachten? Maak dan een afspraak om langs te komen in onze showroom. Daar kunt u niet alleen een greep uit ons assortiment bekijken, u kunt ook uw bestelling afhalen en ter plekke afrekenen. Vraag naar de beschikbaarheid van het door u gewenste loopvoertuig op onze afhaallocatie. Zo kunnen teleurstellingen worden voorkomen.