Filteren op

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 456 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Loopfietsen

oefenen met een loopfiets

Spelen met een loopfiets zorgt ook voor een belangrijke toegevoegde waarde. Door veel te oefenen wordt de overstap naar een kinderfiets een stuk eenvoudiger. Ze kunnen namelijk al sturen en hun evenwicht bewaren, de trappers rondtrappen is zo geleerd. Hebben ze het goed onder de knie, dan kan de fase van zijwieltjes zelfs overgeslagen worden. Met een loopfietsje (mag ook een loopmotor zijn) leren kinderen dus op ongedwongen wijze hun evenwicht te bewaren. Daarnaast leren ze om tegelijkertijd te sturen en voort te bewegen net als bijvoorbeeld bij een loopauto of een skelter.

welke maat

Grofweg kun je ze in 2 verschillende maten indelen. De normale peuter loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Yedoo is met zijn vernieuwde Too Too al geschikt voor leeftijden vanaf 1,5 jaar, maar dat is een uitzondering. De grotere modellen (zoals de Puky LR 1L BR) zijn geschikt voor kinderen van 3-6 jaar. Uiteraard vermelden wij bij elk product de leeftijd, lichaamslengte en indien mogelijk ook de kruishoogte & hoogte van het zadel. Zo kiest u altijd de juiste maat.

soort materiaal

Loopfietsjes zijn er o.a. van hout, metaal en zelfs van kunststof. Veel mensen denken bij hout aan een duurzaam product, maar dat gaat niet altijd op. De metalen fietsjes zijn over het algemeen veel beter, sterker, kindvriendelijker en rijker uitgerust. Bovendien gaan ze ook veel langer mee. Hetzelfde geldt voor de kunststof loopmotoren. En de aluminium versies zijn nog lichter en sterker (maar helaas ook weer duurder). Wij zijn dus geen voorstander van hout.

topmerken met extra voordeel

Wij verkopen de beste loopfiets merken als Puky, Kettler, Yedoo en Injusa tegen extra scherpe prijzen. Met deze speelgoedmerken bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

verschillen per merk

Heeft u het filter "FILTEREN OP" op deze pagina al gebruikt? Daarmee kunt u nog makkelijker kiezen. Wilt u meer informatie lezen voordat u tot aankoop overgaat? Hieronder vindt u een aantal handige links waarmee u snel en eenvoudig de verschillen tussen alle modellen kunt lezen. Heeft u vragen of advies nodig? Neem gerust contact met ons op.

Puky loopfiets

Kettler loopfiets

Injusa loopmotor

Yedoo loopfiets