Filters

Leeftijdscategorie

Soort banden

Prijs

45€ - 210€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Loopfietsen

Loopfiets
Loopfiets kopen? Hieronder leest u alles wat u moet weten!

daarom een loopfiets

Een loopfiets is niet alleen heel leuk buitenspeelgoed. Het heeft ook een belangrijke toegevoegde waarde. Door veel te fietsen wordt de overstap naar een kinderfiets een stuk eenvoudiger. Kinderen leren met een loopfiets hoe ze moeten voortbewegen, sturen en hun evenwicht bewaren. Het enige wat ze met een gewone fiets moeten leren is de trappers rondtrappen, maar dat is zo geleerd.

welke leeftijd

Loopfietsen zijn er in verschillende maten. Voor kinderen vanaf 1 jaar zijn dat loopfietsjes met 4 wielen. Deze geven dezelfde stabiliteit als een loopauto. Voor kinderen vanaf 2 jaar is de standaard maat perfect. Zijn kinderen 3 jaar of ouder dan is een grote loopfiets aan te raden. Wij vermelden bij al onze producten de leeftijd, lichaamslengte en indien mogelijk ook de kruishoogte & hoogte van het zadel. Zo kiest u altijd de juiste maat. Is uw kindje nog te jong voor een loopfietsje, bekijk dan hier onze loopauto's.

soort materiaal

Loopfietsen zijn er o.a. van hout, metaal en zelfs van kunststof. Veel mensen denken bij hout aan een duurzaam product, maar dat is juist niet het geval. Een stalen loopfiets is over het algemeen veel beter, sterker, kindvriendelijker en rijker uitgerust. Bovendien gaan ze ook veel langer mee. Liever geen toeters en bellen en extreem licht? Kies dan voor een loopmotor. Wil je het beste van het beste? Ga dan voor een aluminium loopfiets. Deze zijn extra licht, sterk en roesten niet. Nadeel is dat ze ook een stuk duurder zijn.