Filters

Leeftijdscategorie

Soort loopauto

Soort banden

Prijs

75€ - 105€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Retro Roller

Voordelig een mooie Retro Roller loopauto kopen? Bij Trapautodealer kun je terecht voor het complete assortiment. Retro Rollers zijn klassiekers gemaakt van metaal. Geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Verkrijgbaar in meer dan 6 kleuren en uitvoeringen. Alle loopauto's worden gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Retro Roller loopauto
Retro Roller - Metalen loopauto's voor kinderen van 1 tot 4 jaar!

retro roller toen en nu

Retro Roller is een relatief jong merk met Hollandse roots. De productie vindt wel plaats in China, maar dat is in speelgoedland steeds meer de trend. Voorheen werden deze klassieke loopauto's uitgebracht onder de naam Marquant (wereldberoemd mede dankzij haar trapauto's). Deze handelsnaam is in 2014 overgegaan in Retro Roller. Het speelgoed heeft dus eigenlijk al een hele lange en bewezen historie.

metalen retro loopauto's

Retro Roller is het topmerk voor klassieke metalen loopauto's. Ze zijn er in meer dan 6 verschillende kleuren en uitvoeringen. Wat maakt ze dan zo bijzonder? Ten eerste is dat natuurlijk de klassieke uitstraling. Daarnaast is het speelgoed van uitstekende kwaliteit en nog steeds aantrekkelijk geprijsd (worden wegens het grote succes wel steeds duurder). Tot slot kunnen kinderen er relatief lang mee spelen (van 1 tot maar liefst 4 jaar). Daarom kopen ouders dus graag een Retro Roller.

veel rijcomfort

De loopauto's zijn op zich rij eenvoudig. Geen toeters en bellen, what you see is what you get. De metalen constructie is lekker stevig en blijft lang mooi. Het stuur is verchroomd en stuurt aangenaam licht. En de wielen met rubberen banden zorgen voor veel rijcomfort en voorkomen dat er krassen op de vloer ontstaan. Tot slot zit er een gevormde kunststof zitting op met een zithoogte van circa 26 cm (iets hoger dan gemiddeld). Bestel jouw Retro Roller loopauto snel online.