Filters

Leeftijdscategorie

Soort loopauto

Soort banden

Prijs

75€ - 120€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Little Tikes

Voordelig een Little Tikes loopauto kopen doe je bij Trapautodealer. Wij hebben toppers als de Cozy Coupe en Cozy Truck. Alle loopauto's worden direct uit voorraad geleverd. Gratis thuisbezorgd in NL en BE. Bestel jouw Little Tikes loopauto nu online.

Little Tikes loopauto
Little Tikes loopauto - Van Cozy Coupe tot Prinsessenkoets!

waarom een little tikes loopauto

Je zult jezelf vast wel eens afgevraagd hebben waarom je een Little Tikes loopauto zou moeten kopen? Het speelgoed lijkt niet heel goedkoop. Dat klopt ook wel, want de aanschafwaarde ligt aan de hoge kant. Maar je krijgt er veel voor terug. Ze zijn namelijk behoorlijk groot. Zo groot zelfs dat ze geschikt zijn voor kinderen tot 5 jaar (waar 3 jaar normaal is). Tel daarbij op de grote hoeveelheid leuke en handige speelfuncties. En er is bij alle ontwerpen ook rekening met ouders gehouden. Al met al is een loopauto van Little Tikes absoluut de moeite waard.

cozy coupe

De Cozy Coupe is de meest bekende loopauto van Little Tikes. Wat direct opvalt is dat kinderen echt in moeten stappen. Dat gaat via een deurtje die open en dicht kan. Dit geeft ze het gevoel dat ze in een echte auto zitten. De voorwielen kunnen 360 graden draaien waardoor de Cozy Coupe zeer wendbaar is. Nog mooier is de duwgreep bovenop. Duw je jouw kindje, dan kun je de bodemplaat erin leggen waardoor de voetjes de grond niet kunnen raken. Dat is niet alleen comfortabel maar ook extra veilig.

princess horse & carriage

De Princess Horse & Carriage (tot nader order niet leverbaar) is een zeer populaire Little Tikes loopauto. Uitgevoerd in de vorm van een prinsessenkoets. Hier maak je elk meisje blij mee. Naast diverse opbergmogelijkheden, een deur, uitneembare bodemplaat en geluid beschikt hij zelfs over een trek- en duwfunctie.

cozy truck

De Cozy Truck is net als alle andere Little Tikes loopauto's lekker groot en geschikt voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar. Het leuke aan dit model is de vorm van een echte vrachtwagen. Daarnaast kunnen zowel de deur als laadbak open en dicht. Ook hier beschik je als ouder over een duwgreep die op het dak zit zodat je zoon of dochter rond kan rijden zonder dat ze zelf hoeven te lopen.