onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Lamborghini kinderauto

lamborghini kinderauto
Lamborghini kinderauto kopen? Super cool en stoer!

lamborghini elektrische kinderauto's met rc

Ook voor Lamborghini elektrische kinderauto's ben je bij Trapautodealer aan het juiste adres. Onze Lamborghini's zien er levensecht uit en zijn uitgevoerd met de allerbeste en meest luxe opties. Bovendien is elke auto naast normale besturing ook op afstand bestuurbaar. Is je kindje nog te jong om zelf te rijden, dan gebruikt u dus gewoon de 2.4G afstandsbediening.

veiligheid

Laat uw kindje nooit alleen spelen met zijn of haar Lamborghini kinderauto. Zorg altijd voor ouderlijk toezicht. Met de meegeleverde 2.4G afstandsbediening heeft u gelukkig altijd nog controle. Zo kun je hem alle kanten opsturen, de snelheid regelen en met 1 druk op de knop de Lambo een noodstop laten maken. Doe de gordel altijd om bij het rijden, die zorgt ervoor dat uw kindje beter blijft zitten. En het soft/slow start garandeert extra comfort en veiligheid. Deze laat de auto namelijk rustig en beheerst optrekken in plaats van vol gas. Hoe zit het dan met remmen? Dat gaat gelukkig ook automatisch, alleen het gas loslaten en hij remt direct.

auto's van andere merken

Alle Lamborghini kinderauto's bekeken, maar toch niet kunnen vallen voor een Aventador, Sian of Huracan? Misschien is het goed om onze andere automerken te bekijken.