Beoordelingen via Trapautodealer

Bent u tevreden over de service en/of producten van Trapautodealer? Deel uw mening met anderen! Uw review wordt dan op onze website geplaatst. Bent u ontevreden? Neem dan eerst contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Naast een beoordeling op Trapautodealer kunt u er ook voor kiezen om ons te reviewen op Google en Facebook.

Uw beoordeling is met succes verstuurd. Alvast bedankt voor de review!

Beoordelen via Goolge

Via deze button kunt u eenvoudig een beoordeling over ons achterlaten op Google.

Beoordelen via Facebook

Gebruik deze button voor een review op Facebook.

Tevreden over onze service? Deel uw mening met onze bezoekers!
Beoordeling schrijven
1 2 3 4 5

Captcha
(554) Winkelbeoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Snelle levering, prima service en zeer behulpzaam. Op alle vlakken dus zeer tevreden klant.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 3, 2018
Goede service en snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 26, 2018
Na een korte reparatie van de spieker ( stekker los).
Mijn klein zoon is er enorm gelukkig met zijn Mercedes En rijdt en schakelt fijn en rem als goed.
Zeer handig om ermee om te gaan. Groetend Coen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 25, 2018
Snelle verzending. Keurig
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 25, 2018
Netjes! Gewoon goed!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 25, 2018
Perfecte levering en klantenservice
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 25, 2018
Wij zijn zeer tevreden over de auto ons kleinkind is er helemaal weg van plus snelle levering. Top.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 7, 2018
Snelle levering, goede service, goed bereikbaar. Enkel een auto van 299€ mag wel iets meer kwaliteit hebben. Deuren zijn bijna niet te openen als volwassene laat staan kind. En de wielen lijken wel los te zitten terwijl ze goed vasy geklikt zijn (gammel). Betreft Volkswagen Amarok 2 persoons. Voor de rest zeer tevreden krachtig en lange accu duur.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
okt 5, 2018
Heeft waargemaakt wat werd beloofd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
okt 5, 2018
Mooie Vilac, uitstekende service, vlotte communicatie, correct prijs/kwaliteit verhouding!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 5, 2018
Helemaal goed. Na telefonische contact bestelling voor een G wagon geplaatst. Bestelling is de volgende dag al geleverd.
Nummerbord met naam was ik vergeten bij te bestellen. Maar na1 telefoontje alsnog nageleverd! Thumbs up voor dit bedrijf!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 8, 2018
Prima; Wij hadden het oog op een accu auto welke niet voorradig bleek, na een mailtje dat deze nieuw model aangekomen was, werd deze keurig besteld. Toch nog even voor de zekerheid gebeld voor het laden van de accu voordat het bij eerste maal gebruikt zou worden. (was wat verwarrend in de beschrijving). Prima uitleg en plezierig beantwoord. Onze zoon is heel blij met zijn inmiddels derde accu auto. (groeiende heen, dus autootjes ook steeds groter)
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 7, 2018
Mooie skelter voor een goede prijs. Snelle levering dit bedrijf is zeker een aanrader
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 7, 2018
Wat een geweldige service! En binnen 1 dag bezorgd. Wij zijn erg blij en tevreden met deze gave Auto!

Bedankt!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 7, 2018
Snelle levering. Ik had gevraagd om kentekenstickers. Ze zaten niet direct bij de eerste levering. Maar lagen alsnog in de brievenbus na onze vakantie! Erg leuk!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 23, 2018
Prachtig speelgoed. Snel geleverd, ik ben heel tevreden.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 13, 2018
Snelle levering, alles perfect aanwezig. Functioneert prima.
Zelfs na levering op verzoek 2 kentekenplaat-stickers met de naam van mijn kleinzoon erop ontvangen.
Dat is pas service, bravo!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 13, 2018
Trapauto, die wij hebben besteld is van zeer goed materiaal gemaakt erg kind vriendelijk en heel stevig. Hier gaat onze dochter veel en lang plezier van hebben.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 12, 2018
Super leuke auto!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 11, 2018
Super service en goede en snelle respons bij vragen. Ook nadat betaald en geleverd is. Aanrader dit bedrijf!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 10, 2018
Alles perfect verlopen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 10, 2018
Prima service en de monstertruck is een enorme leuke auto . Mijn kleinzoon van 1 jaar kan er prima alleen inzitten.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 10, 2018
Snelle levering voor aankoop wisselstuk. Prijs voordelig in vergelijking met grote speelgoedketens die schandalige prijzen hanteren voor wisselstukken.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 10, 2018
Ik heb een Lamborgini gekocht voor mijn nichtje voor haar verjaardag, ik weet alleen niet wie de auto leuker vind, zij, haar vader of ik! we hebben er allemaal plezier van.
Service was top, auto was binnen 2 dagen binnen helemaal top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 10, 2018
Alles verlopen zoals het hoort!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 10, 2018
Ik heb de Ferbedo Air Runner AR1 Skelter (flower) - Kleur : Roze besteld. Over het bestel proces niets dan lof.

Echter, de skelter zelf was niet helemaal top. Het iin elkaar zetten leek een fluitje van een cent, maar bleek in de praktijk een lastig karwei. Onder andere doordat de schroeven van de zitting vierkantig waren onder de kop, terwijl de gaten in het stoeltje rond waren en dus te klein. Ik ben een uurtje aan het klooien geweest totdat de schroeven er zo ver in zakten, dan je lekker kon zitten.

Dus.... niet helemaal happy. Jammer.
Beheerder:
Jammer dat u ons niet direct om advies had gevraagd. Dan hadden we u eenvoudig kunnen helpen en was het monteren zo gebeurd. Maar daarover hebben we reeds contact met u gehad.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
aug 10, 2018
Super service, ik heb die beste meneer een whatsapp gestuurd over wat ik moest hebben, er werd gelijk gereageerd en ik was ook gelijk geholpen, toen het product besteld en was 2 dagen later binnen. En mijn zoon is er weer blij mee! Top service bedankt!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 12, 2018
Snelle levering in 2 dagen
Product was praktisch rijklaar.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 12, 2018
De elektrische motor is echt superleuk en eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Snelle levering dus ik ben dik tevreden!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 12, 2018
Wij hebben voor 8 juli voor onze kleinzoon Shane een stoere jeep gekocht. We werden netjes op hoogte gehouden.
Auto kwam perfect verpakt miste een klein ding. Mail telefoon en echt wat een TOP Service hielden ons op hoogte zodat klepje kwam en alles compleet was. Erg degelijk materiaal. Inmiddels alle kleinkinderen test rit gedaan hahaha . Jaren geleden ook Mercedes voor onze oudste kleinzoon gekocht moet zeggen dat deze aankoop beter qua materiaal is .

Bedankt voor de juiste hulp.
Want het is hoop geld , maar zeker de moeite waard om hier het perfecte cadeau te kopen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 12, 2018
Mijn naam is Brice Brugman ik ben twee jaar oud (mijn opa schrijft dit hoor ! ) en ik ben super tevreden en blij met mijn rode Ferrari , het is mijn eerste auto ! , maar hij rijdt lekker hard en zit prima !! Precies op mijn verjaardag werd hij afgeleverd ! Wat een timing ! Ik weet wel dat ik mijn volgende auto weer bij U koop.
Hartelijk dank voor de service en de tip top aflevering ! Dank ! Groeten van Brice Brugman
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 12, 2018
Een zeer snelle levering en de accu scooter was makkelijk te monteren, behalve het stuur vastzetten ging iets moeilijker vanwege de kleine ruimte waar je de schroef moet vastzetten. Ik had nog een vraag gesteld via whapp en kreeg een snelle reactie terug.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jul 12, 2018
Hele goeie auto en heel mooie kwaliteit
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 12, 2018
Ken niks negatiefs zeggen over dit bedrijf. Recent een leuke accu autootje gekocht dag erna had ik hem al
alles is hoe het in de omschrijving stond.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 21, 2018
Wij zijn heel tevreden over de aangekochte Mini Cooper. Levering verliep vlekkeloos. Ons kleinkind geniet er met volle teugen van. Dank om de beloofde nummerplaatjes op naam na te sturen.
Schitterend het wagentje ook te kunnen besturen met de bijgeleverde afstandsbediening. Top product, aanrader......................
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 21, 2018
Alleen maar lof over de werkwijze en afhandeling van de bestelling. En tot mijn grote verrassing werden ook nog kenteken stickers toegezonden. Dank voor de service.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 20, 2018
Ik ben heel tevreden met de aankoop van de Mercedes GLS63. De beschrijving is een beetje beknopt maar mijn man heeft het toch voor elkaar gekregen en hij is niet echt handig. Een hele mooie auto met 4 wiel aangedreven en dat werkt goed!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 18, 2018
Super leuke auto, me dochter is er helemaal gek mee, vooral de muziek ze gaat er bij dansen.
Enige min puntje is de gordel, me dochter is vrij slank, dus ze past niet in de auto gordel, ook niet op de kleinste formaat, dat is het enige min puntje, beter was denk ik een vijf punts gordel.
Voor de rest een AANRADER! & ook vriendelijke mensen, ik had ze gemaild hoe ik hem moest besturen, op de afstandsbediening staat Engels & laat dat net nou mijn slechte vak zijn.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 18, 2018
Mijn kleindochter was er zo blij mee met haar scooter. Als je haar ziet rijden is dat zo vertederend. Ze is 4 jaar oud ze is er zo verschrikkelijk blij mee. Wij ook als opa en oma.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 18, 2018
Op zoek naar een schakelaar voor het elektrische autootje van mijn zoon. Snel gevonden, Geen verzendkosten, prima service.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jun 8, 2018
Mijn kleine is er helemaal gek op. Hij is best lang voor zijn leeftijd maar past er prima in! Leuke details en muziekjes etc. Door de Vierwielen aandrijving gaat ie ook over hobbels ed. Ben erg blij met dit product!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 8, 2018
Echt zo ontzettend tevreden! Netjes op tijd geleverd en hele blije kindjes!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 8, 2018
De mini de droomauto voor onze kleindochter. Ze is er meer dan blij mee. Ook de levering en service: prima!!! Was vergeten stickers met naam te bestellen, via mail doorgegeven binnen een mum van tijd mail terug en 1 week later lagen de stickers in de brievenbus. TOP!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 8, 2018
Aankoop tractor en kiepwagen. Snelle levering, kleinkinderen zijn er ontzettend blij mee!
Oerdegelijke kwaliteit!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 13, 2018
Service en levering is goed en snel. Mooie en kwalitatieve auto’s. Ons kleinkind is er superblij mee.
Bedankt!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 11, 2018
Hallo, voor ons kleinkind een brommer gekocht, hij was heel fier. Heel tof met muziek en lichten. Heel eenvoudig te bedienen, voet op de pedaal en rijden maar.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 11, 2018
Goeie service en kwaliteit van de auto. Witte Audi TT RS voor mijn nichtje van 1 jaar. Nu wil ze er niet meer uit ze vindt het prachtig.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 10, 2018
Ben zeer tevreden, had ook telefonisch contact betreffende een vraag over de schooter die wij hebben gekocht, werd hierop zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen, Top
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 10, 2018
Geweldige auto! Ons zoontje heeft er al kilometers mee gereden. Hij is erg onder de indruk. Ook een ander babytje van 10 maanden vond het erg leuk om erin te rijden, hij heeft we wel 20 minuten in rond gereden. Hele goeie service! Wij waren vergeten het huisnummer in te voeren, kregen netjes een mailtje of wij het huisnummer nog even wilde sturen. Volgende dag al in huis! Kon niet beter!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 10, 2018
Onze kleindochter vindt de skelter helemaal Fantastisch en als opa en oma genieten wij weer van haar vrolijk gezichtje.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 14, 2018
Super service! Tankwagen met spuit gekocht. Heel leuk en degelijk speelgoed.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 13, 2018
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en met de service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 13, 2018
Ons kleinkind vond het geweldig een Halley Davidson, hij kon het niet geloven. Een motor helemaal voor hem alleen. Hij was heel fier en heel dankbaar. Geweldig.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 13, 2018
Goede service en snelle levering. Auto was de volgende dag al binnen. Zoontje heeft nu een hele mooie auto waarmee hij door de buurt heen kan scheuren.
Groot pluspunt is dat we met Mastercard konden betalen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2018
Duidelijke website, politie auto voor mijn zoontje besteld en de volgende dag al geleverd, hij is er heel erg blij mee.
Pas naderhand zag ik dat we ook een naambord sticker mochten bestellen, hierover gemaild en de volgende ochtend een reactie dat hij nagestuurd zou worden, netjes na een weekje ontvangen, goede service.
Wellicht klein verbeterpuntje zou een iets duidelijkere en/of nederlands montage handleiding kunnen zijn, het lukt overigens wel met de bijgeleverde handleiding.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2018
Wij en mijn kleinzoon zijn erg blij met de aankoop van de quad. Helemaal geweldig, is een aanrader!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 2, 2018
Top service, snel geleverd, je wordt goed op de hoogte gebracht. Stoere F1 auto! Product is prima, kinderen tussen de 1-8 jaar spelen er zelfs mee. Erg handig, zelfs voor binnen in huis. En makkelijk in elkaar te zetten!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 29, 2018
Onze zoon vond de kinderquad eerst wat stom, want hij begreep niet helemaal dat als hij het pedaal in drukte dat hij kon rijden. Tot een vriendje erop ging en whaaa hij wilde ook. Nu super stoer!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 28, 2018
Heel snelle service. Kleine is heel content met haar (mooie) brommertje. Heel goede aankoop...
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 28, 2018
Goede services en kwaliteit ook super
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 28, 2018
Hele mooie sportieve wagen (Audi R8 Spyder). Zeer stoer en comfortabel. En veel opties. Mijn zoontje is er erg blij mee. Snelle en goede levering!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 19, 2018
Super service het mp 4 scherm deed niet mocht ik naar de ex porteur werd er netje nieuw scherm in gezet heb hem net weer opgehaald dus top service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 16, 2018
Snelle levering , goede service en geweldige spullen voor de kinderen te vinden. Zal hier zeker weer wat bestellen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 15, 2018
Zeer mooie auto (GLS63), mijn kleindochter wil er niet meer uit, moet zelfs voor de tv staan, snelle en goede levering aan iedereen aan te raden!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 12, 2018
Geweldige webshop, goede service & er staat 30 minuten om te monteren, nou het was zeer gemakkelijk!
Zeer tevreden over het product. Kind gelukkig, dus mama ook gelukkig!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 9, 2018
Hij is geweldig. Zijn geld zeker waard. Rijdt goed. Geluid..muziek..alles..mijn kind is blij en ik ook. Dank u wel!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
mrt 9, 2018
Snelle levering en goeie kwaliteit
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
mrt 9, 2018
Goede service, snelle levering. Niets op aan te merken.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 23, 2018
Gewoon top
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 16, 2018
Een prachtige degelijke slee, echt super!! En zeer snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 16, 2018
Goede levering.. Snel en correct.
Jammer dat de winkel/showroom niet alles in voorraad heeft.
Misschien even op website vermelden?
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
feb 16, 2018
Via Whatsapp contact gehad over vervanging van een kapotte accu .
Goed geholpen en advies over de maat en voltage van de accu.
Want ja een accu mag niet geruild worden en hij moet wel passen in de beschikbare ruimte.
Volgende dag al in huis en de kinder quad doet het weer prima
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 16, 2018
Geweldig snelle levering , goede service en goede klantvriendelijkheid.
Ik bestel hier sowieso vaker en ik raad iedereen aan hier ook te bestellen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 16, 2018
Zeer goede service en snel geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 16, 2018
Zeer mooie wagen (Mini Cooper wit ). Heb het voor mijn dochter haar 3e verjaardag gekocht en wij zijn super blij met het auto. Besteld en de volgende dag had ik het al.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 13, 2018
Verified Inkoop
Inmiddels meerdere keren materialen voor accuauto's besteld en telkens per omgaande de juiste onderdelen ontvangen, top.
Ook in het verleden telefonisch advies gevraagd voor reparatie en vakkundig advies gekregen, klasse !
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 29, 2018
Hij is geweldig. Zijn geld zeker waard. Rijdt goed. Geluid..muziek..alles..mijn kind is blij en ik ook). Dank u wel!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 28, 2018
De Little Tikes koets met paard is een groot succes bij onze meiden. Ook een supersnelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 27, 2018
Levering was zoals aangegeven en op tijd. Onze kleinkinderen (en ook opa en oma) beleven erg veel plezier aan de auto.
Afmonteren was een koud kunstje.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 26, 2018
Onze klein dochter is super blij met haar roze Mercedes. De service was perfect. Mijn vragen werden accuraat en snel beantwoord. Een echte aanrader voor oma’s en opa’s om aan kleinkinderen cadeau te doen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 26, 2018
Geweldig!! Ik ben zeer tevreden over de quad die ik heb besteld. De service die door jullie is geleverd en de snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 26, 2018
Levering was precies zoals aangegeven op de site. Het was even wachten maar onze zoon is helemaal gelukkig met zijn Jeep
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 18, 2018
Zeer mooie wagen! Woensdag besteld en donderdag geleverd, TOP!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 18, 2018
Ik heb een ADVENTURE ACCU KINDERJEEP 12V 2-PERS. + RC (BLAUW) voor mijn kleinzoon (3 jaar) gekocht. Deze werd zeer snel, ondanks de kerstdagen, geleverd.
Mijn kleinzoon is er heel erg blij mee, maar................. zodra hij s'ochtends wakker wordt gaat hij er gelijk inzitten en wil zijn eten en drinken in de auto nuttigen. Hij komt er dan echt niet uit. Van mij mag hij, maar z'n ouders (?!?!). Jammer dan.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 16, 2018
Snelle levering alles naar wens verlopen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 14, 2018
Super snelle levering ook met de feestdagen top
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 13, 2018
Top service!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2018
Prima en snelle service. We kregen alleen niet gelijk een ontvangstbevestiging. Na navraag direct gemaild gekregen. Top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 12, 2018
Top levering en gave quad. Me zoontje is er heel erg blij mee.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2018
Snelle levering, gemakkelijk op te bouwen en een HEEL tevreden kleindochter
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 12, 2018
Super service en eerlijk advies, en ook geweldig dat ik alsnog de kenteken platen na de hand op gestuurd heb gekregen binnen de beloofde tijds bestek. Mijn volgende aankoop zal ik zeker bij trapauto dealer plaatsen!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 31, 2017
Snelle levering. Heel tevreden met de bestelde accumotor. Mijn dochtertje is er erg blij mee.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 23, 2017
Super webshop met goede kwaliteit trapauto's. Ik vind het alleen wel jammer dat je niet met bitcoin of litecoin kan betalen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 21, 2017
Top service snel geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 20, 2017
Prachtige online site, met snelle bediening, vlugge antwoorden op de gestelde vragen en een bediening achteraf waartoe ze eigenlijk niet meer verplicht waren. Als alle onlinewinkels op deze manier zouden werken zou er nog veel meer online gekocht worden.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 19, 2017
Mooie auto, werkt prima. We zijn zeer tevreden met de auto en de levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 19, 2017
Mijn zoontje geniet er met alle plezier van, kinderen die hem buiten zien laat ie ook graag rijden. Dat hun papa of mama ook eentje voor ze zullen aanschaffen ;-)
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 19, 2017
Top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 9, 2017
Super leuk. Nu echt met z'n elektrische auto het verkeer na spelen. Dankjewel!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 1, 2017
Wat een fantastisch product!!! Mijn zoontje is er onwijs blij mee. Hartelijk dank!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 30, 2017
Na bestelling auto al na 2 dagen hier TOP. Bij het monteren een probleem met de wielen maar na foto's hiervan doorgestuurd te hebben onmiddellijk reactie zo dat we verder konden monteren ,echte aanrader !!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 29, 2017
Voor de derde keer in twee jaar onderdelen besteld en alles naar wens geregeld. Top bedrijf.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 28, 2017
Super service snel en bezorgt op de aangegeven tijd top!!!!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 28, 2017
Top service kan het niet anders beschrijven!!!

Donderdag gebeld om na te vragen als ik vrijdag besteld ik het zeker zaterdag in huis hebt, dit is door medewerker bevestigd.
Zo gezegd zo gedaan, zaterdag middag mijn bestelling ontvangen en o wat was mijn dochter zondag blij met haar verjaardag kado :)
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 22, 2017
Ik keek pas smiddags op de site. Ik had de loopauto snel nodig voor de volgende dag in de ochtend voor mijn zoontje, dus dan zou de loopauto niet op tijd binnen zijn.

De mijnheer geappt via het 06 nummer op de website, gelijk antwoord terug, ik kon na mijn werk naar de vestiging komen in Moordrecht en mijnheer heeft daar tot na sluitingstijd op mij gewacht waar de loopauto al voor mij klaarstond! Dat is nog eens service!

Super!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 21, 2017
Snell levering, snel contact via Facebook. Netjes geleverd. Helemaal tevreden.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 21, 2017
Fijne en duidelijke site! Snelle levering! Zeer positief ervaren.
De little tikes princess carriage is daarnaast door mijn 1 jarige kleine nichtje met een big smile ontvangen en we krijgen haar er bijna niet meer uit!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 13, 2017
Top services! Reageren snel en levertijd was top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 6, 2017
Zeer tevreden over Trapauto, kleindochter erg gelukkig met hare auto, speelt er iedere dag mee. Speciale dank ook aan de service, had een gepersonaliseerde nummerplaten besteld maar niet vermeldt dat het om een Belgische plaat moest gaan. Had er een mail van gekregen of het toch niet zou gaan om een Belgische plaat, maar had de mail nog niet gezien en omdat ze het toch snel wilden laten doorgaan hadden ze gebeld. Daarvoor nogmaals mijn dankt Trapautodealer. Top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 5, 2017
Zeker een aanrader! Ook na aanschaf is dit bedrijf te bereiken voor vragen en/of opmerkingen! Top service!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 4, 2017
Top kinder auto. Mijn kleindochter is echt blij en gelukkig.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 4, 2017
Snelle service zeer tevreden. Onlangs heb ik toch kenteken stickers gekregen die eigenlijk bedoeld waren voor de accu auto. Toppie. Thanks.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 3, 2017
Eerste keer ging het verkeerd maar de 2 keer goed echt goed opgelost. Toppie, echt waar een dikke 10.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 3, 2017
Mooi en goed product. Snel geleverd.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 3, 2017
Supermooie accu auto gekocht naar volle tevredenheid . Keurig op tijd thuisbezorgd en makkelijk in elkaar te zetten. Heel veel plezier van !!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 3, 2017
Goed product. Helaas door PostNL vertraagd en verpakking beschadigd, echter webshop treft geen blaam. Product gelukkig onbeschadigd. Geweldige en snelle service bij contact.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 3, 2017
Prachtige stevige tractor met aanhanger. Levering was heel snel. Bouwtekening bij in elkaar zetten, kan iets duidelijker en iets groter formaat, vooral welke schroefjes en boutjes. Verder alles in orde. Neefje / kleinzoon helemaal blij.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 1, 2017
Snelle levering, je hoeft weinig zelf in elkaar te zetten, mooi product.. Kleinzoon is er super blij mee.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 27, 2017
Super snelle levering. Super kwaliteit en een top service!!!!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 27, 2017
Super snelle levering. En zeker een aanrader. Mooie producten! Alles correct geleverd!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 26, 2017
Hierbij wil ik zeggen ik heb een kinderbrommer voor mijn kleinzoon als cadeau heb gegeven en hij is er zo blij mee.
Voor 17:00 besteld en volgende dag in huis. Goede service en goede kwaliteit. Top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 26, 2017
Af gelopen week een Chopper Black Devil besteld voor mijn kleinzoon
was en is hier super blij mee en op de mooie snelle levering is niets op aan te merken. Alleen de montage handleiding is erg slecht te lezen en de plaatjes ook zeer
onduidelijk. Dit is eigenlijk het enige kritiek dat ik heb op dit product.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
okt 23, 2017
Snelle levering en fijn dat we telefonisch uitleg kregen bij het monteren. We zijn er erg blij mee. Bedankt!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 18, 2017
Supersnelle levering en een geweldig cadeau !
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 17, 2017
Aanrader voor iedereen die online bestelt
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 17, 2017
Leuke website, en super leuk cadeau! Ook zeer tevreden over service en snelle levering !!
Een echte aanrader, en twijfel er zeker niet aan om jullie aan te bevelen en ook om nog eens een leuk cadeau bij jullie te bestellen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
okt 17, 2017
Perfect!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 17, 2017
Super snelle levering.
Super kwaliteit en een top service !
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 8, 2017
Snel en goed geholpen.. Prima
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
okt 6, 2017
Super goed geholpen ! Na aankoop bleek er een defect te zijn waardoor de accu niet wilde laden. Omdat we al snel op vakantie gingen hebben ze op goed geluk een onderdeel gestuurd. Helaas een verkeerde gok, maar na het opsturen van wat andere onderdelen naar ons vakantieadres is het toch nog goed gekomen en hebben de kinderen kunnen genieten van hun auto ! Fijn dat jullie zo mee denken.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 14, 2017
Na telefonisch overleg met goed advies, snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 11, 2017
een geweldige quad goede prijs / kwaliteit aan ieder kind aan te raden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 1, 2017
Allemaal even vriendelijk !!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2017
toen ik op het aller laatste moment voor mijn dochters verjaardag een electriche auto willed kopen kon ik maar bij 1 zaak terecht die m op tijdt kon leveren bij trapauto delaer was de service erg goed binnen 24 uur na me bestelling reed me schatje al rond zeer teverden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2017
top teruggestuurd en heel snel geld terug
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2017
Goede service en snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jul 31, 2017
Snelle levering. Precies zoals vermeldt op de website
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2017
Heel blij kind. Speelt iedere dag met zijn Ferrari.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2017
Snelle levering, makkelijk bestellen, betrouwbaar, geen enkele negatieve ervaring, een dikke 10
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2017
top
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jul 31, 2017
Goede ervaringen met Trapautodealer. Heb een aan tal jaren geleden een electrische Jeep voor mijn zoontje gekocht. Een van de motoren deed het toen niet. Heb ik geheel kosteloos een nieuwe motor toegestuurd gekregen. Helemaal top@ Mijn zoontje rijdt nog steeds in zijn Jeep.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Perfect
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Snelle levering en nadat ik een verkeerd model had besteld direct contact en binnen 5 min een link met de juiste....
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Overzichtelijke webshop en goede service. Een aanrader!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Zeer tevreden over de verloop van de aankoop van de Mercedes ML:63. Je koop toch een product die je niet voor heel veel geld. Dan wordt het netjes thuis afgeleverd, dan ben je toch opgelucht en alles werkt perfect.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Snelle correcte levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Geweldige service zoals hierboven zat er een 2 punts gordel bij en was er een 5 punts gordel afgebeeld. Mailtje gestuurd en heel netjes een 5 punts gordel toegestuurd gekregen top!!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Kortom een super snelle service alles naar wens!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Duidelijk overzicht, goede prijs
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 30, 2017
Battery was delivered wrong New battery sent in a few days. Battery works good.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jul 29, 2017
Snel geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Heel tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Bestelling was heel snel geleverd.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Goede service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Naverkoopdienst laat u niet in de steek, ook niet met het kleinste probleem. Een dealer die geeft om tevreden klanten, ook bij een online-bestelling. Men zegge het voort!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Een super winkel en een goede service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Er was de verkoper niets te veel om de verschillende skelters te laten zien en was geduldig en kundig in het beantwoorden van onze vragen. Is in onze ogen een zeer vertrouwd adres.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Fijne hulp via de mail gekregen!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Duidelijke site, leuke prijzen. Snelle levering, allemaal prima in orde
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Goeie service.gekregen wat we hadden besteld. Kleine meid is er niet meer uit te krijgen.... Rijd goed op onverharde wegen en over gras is het niet bij te houden.. Zeer tevreden over de aankoop.!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Snelle levering. Spiegel was beschadig, maar na contact werd er gelijk een nieuwe toegestuurd. Goede service . Ik ben dik TEVREDEN
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
10-okt
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Gemakkelijk te bestellen en keurig afgeleverd Geen lange wachttijd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Snelle levering, goed ingepakt.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Meteen contact gehad en goed te woord gestaan.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Bestelproces verliep vlot en een snelle levering. Top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Snel geleverd, mooi verpakt, erg blij !!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Alles ging zoals het moest
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Ze is er super blij mee en voelt zich een echte prinses
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Goede service. Had over het naam kenteken heen gekeken en kwam hier achteraf achter. Geen probleem werd nog netjes geregeld.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Snelle en goede levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Snelle service, de juisten producten!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 29, 2017
Handige website en snelle levering ook naar Belgi
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 28, 2017
Goede webshop, levering is gebeurd op de vermelde dag
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 27, 2017
Verzending naar Belgi
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 27, 2017
Product was de dag erop al in huis. Netjes verpakt en geheel schade vrij. Mocht er ooit nog een 2e kindje komen zullen wij wederom hier gaan bestellen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Goede en snelle service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
apr 26, 2017
Goede aflever service en duidelijk status updates wat betreft levering en betaling.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Super goede en snelle service !
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Wat een goede service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Heel tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Vooraf telefonisch contact gehad. Top gesprek en alles gegaan zoals afgesproken.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Mijn kleinzoons rijden oma's buxus weer uit de tuin. Bedankt voor de goede en snelle service en met oma gaat het goed!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Duidelijke website , snelle bezorging en product voldoet prima.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Snelle levering. Makkelijk te bestellen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 26, 2017
Op deze shop is niets negatiefs aan te merken. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen. Een dikke merci.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 15, 2017
Gelijk de volgende dag ontvangen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 12, 2017
Snelle levering, ze komen hun belofte na.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 12, 2017
Zeer snelle levering en afhandeling bij aankoop.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 6, 2017
Heb de quad besteld voor mijn zoontje zijn verjaardag. Door een adres fout zou het pakketje te laat komen, met Trapautodealer gesproken en die heeft kunnen regelen dat ik het op tijd heb kunnen hebben voor zijn verjaardag! Top service !! Hij geniet ervan!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 6, 2017
Super snel geleverd! Groet Paul
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 4, 2017
Super service en verzending zeer tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2017
Meteen geleverd, kon je kon achteraf betalen zeer tevreden!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2017
Ik vind dat jullie snel en goed bezorgen! Was op de geplande dag. Ik ben er blij mee!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2017
Was makkelijk en duidelijk. Ik had helemaal geen moeite met het bestellen en binnen 2 dagen had ik de auto thuis.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2017
Een hele goede service. Ik ben er erg tevreden over de service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2017
Zeer snelle levering! Goede communicatie! Zeker een aanrader!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 3, 2017
Heb m besteld via internet maar t ziet er goed uit.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 29, 2017
Ik kon de Retro Roller Michael loopauto komen bekijken. Prima service!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 26, 2017
Volgende dag netjes en stevig ingepakt in huis, geen verzendkosten. goede en duidelijke website.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 26, 2017
100%
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 25, 2017
Goede en snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 25, 2017
Snelle service- alles ok!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 25, 2017
Goede service en vriendelijk te woord gestaan raad iedereen aan om hier te kopen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 25, 2017
Goed en keurig advies
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 19, 2017
Goed overzicht in modellen en prijzen. De verpakking en levering was perfect en zeer snel.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 18, 2017
Werd goed geinformeerd, wat wel en niet aan te raden was. Kon de volgende dag al geleverd worden. Kentekens krijg ik ook. Kortom zeer goede service, beantwoorden de vragen met passie. Deze zaak raad ik zeker aan! Bedankt Trapautodealer
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 17, 2017
Besteld en betaald met iDeal. Snelle bezorging en goed verpakt
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 17, 2017
Chopper besteld uitgepakt en kapot wiel. Klantenservice gebeld, volgende dag een nieuw wiel. Echt top wat een top winkel!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 16, 2017
In 1 woord wauw! Top levering en top service!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 10, 2017
Perfect
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 9, 2017
Een ruime keus. Ik had een vraag en heb een mailtje gestuurd en heel snel kreeg ik antwoord waarna ik meteen de Mini besteld heb. Snelle levering, goed verpakt. Auto ziet er goed uit, precies zoals op de website staat beschreven. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 7, 2017
Ik had een T step besteld, deze bleek niet leverbaar en toen stelde Trapautodealer zelf een duurdere Y step voor, voor dezelfde prijs. Zeer aardig en goed!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 7, 2017
Duidelijk, snel en netjes geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 3, 2017
Goede service en snel antwoord gekregen ook bij een vraag!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 3, 2017
Ben zeer tevreden over de kwaliteit en met de klantenservice. Ik werd ook direct geholpen met een vraag en dit was ook snel opgelost!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 1, 2017
Netjes opgedeeld in categorie
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 27, 2017
Snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 24, 2017
Toen de auto geleverd werd zat er kleine schade op, waarschijnlijk opgelopen tijdens het vervoer. Even contact met de webshop en de volgende dag opgehaald en nog een dag later de nieuwe in huis. De service is geweldig!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 23, 2017
Snelle service alles voldoet aan verwachting
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
feb 21, 2017
Ook zeer Tevrede
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 21, 2017
Fijne en duidelijke site. Snelle service en levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 21, 2017
2 qwads besteld. Snelle levering kids zijn er super blij mee. Dus wij ook!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 9, 2017
Snel leverbaar
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 9, 2017
snel en correct onze bestelling afgehandeld. alles zeer duidelijk
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 27, 2017
snelle levering en heel goede begeleiding telefonisch
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 26, 2017
We hebben een leuke Quad besteld voor onze zoon. Hij werd 4 jaar en wilde al een hele tijd een Quad die zelf rijdt. Besteld en de volgende dag in huis! Super en op tijd voor zijn verjaardag.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 25, 2017
Snelle en uitstekende service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 25, 2017
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 24, 2017
Super service! Snelle levering. En super goed verpakt. Vol lof.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 10, 2017
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 29, 2016
Prima snelle service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 29, 2016
Snelle levering. Groot aanbod. Direct antwoord bij vragen. Klantvriendelijk.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 29, 2016
Top geregeld! Gehele levering goed en op tijd!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 25, 2016
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 23, 2016
Snel, duidelijk en correcte levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 23, 2016
Fantastische service. Snel antwoord op eventuele vragen. Snelle levering!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 23, 2016
Wij hebben hier een quad besteld. De volgende dag al in huis. Toppie
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 18, 2016
Snelle levering en mooie producten. Goede kwaliteit.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 26, 2016
Goeie en snelle service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 26, 2016
Snelle levering, goed verpakt! Ik ga jullie zeker onthouden voor mijn volgende aankoop!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 25, 2016
Top service, goed verpakt, geweldige auto!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 22, 2016
zeer snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 18, 2016
Direcht leverbaar. Ook telefonisch goed geholpen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 18, 2016
Ik was zeer tevreden toen bleek dat het artikel dat ik besteld had net niet meer leverbaar was door de Trapautodealer en er een zeer snelle reactie kwam. Ik heb uiteindelijk voor een ander merk traptractor gekozen en kreeg dit artikel ondanks een klein prijsverschil voor dezelfde prijs de volgende dag keurig thuis bezorgd. Chapau!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 13, 2016
Snel en netjes geleverd!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 11, 2016
Zeer betrouwbaar op tijd leveren en een zeer goed product ,Ford Ranger . En heel tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 11, 2016
Snelle, goede service....
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 11, 2016
alles is heel vlot en goed verlopen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 29, 2016
Snel netjes en geweldig speelgoed
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 28, 2016
9
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 28, 2016
snelle levering en alles tip top in orde
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 21, 2016
Goed product en zeer snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 18, 2016
Vandaag bestellen, morgen kids helemaal blij. Ben erg tevreden.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2016
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 23, 2016
Heel snelle en correcte levering doe zo verder een tevreden klant
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 23, 2016
Snelle levering, als ik jullie mailde had ik snel een antwoord, prijs/kwaliteit heel goed! Doe zo verder!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 23, 2016
snelle en goede service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 11, 2016
Snelle reactie en meedenkend
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 9, 2016
Zeer goede service.Had vraag over aantal en heb daar ook telefonisch direct antwoord op gekregen. Zeer goede leveringstermijn.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 9, 2016
Snelle levering goede service en auto is van betere kwaliteit.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 9, 2016
Snelle service en goede communicatie.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 30, 2016
Snelle reactie op de email en snelle levering!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 30, 2016
zeer snelle en correcte levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 27, 2016
Snelle levering en prima product. Geen leveringskosten.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 18, 2016
Makkelijk contact niet moeilijk als er iets niet klopt en vriendelijk en goede producten
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 17, 2016
Goede en snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 17, 2016
Lader ging kapot bij uittrekken. We kregen zonder problemen direct een nieuwe geleverd. Daarnaast uitstekende prijs - kwaliteitverhouding en een heel heel blije zoon
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2016
Simpele bestelmethode. En supersnelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 28, 2016
Snelle levering, ruime keuze uit diverse leuke producten.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 27, 2016
Goede communicatie over bestelling en levering. Snel in huis. En de auto is geweldig.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 22, 2016
Overzichtelijke website,snelle levering en een goed werkend product tegen een redelijke prijs.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 19, 2016
Snelle levering Mooi product
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 18, 2016
Snel en netjes bezorgd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
jul 8, 2016
8
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 8, 2016
Snelle levering, duidelijke handleiding, kortom zoals het hoort. Bijzonder tevreden en de kindjes superblij. Een aanrader
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 8, 2016
Topservice!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 5, 2016
Super snelle levering, artikel voldoen aan prijs/kwaliteit verhouding.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 27, 2016
Mooie skelter voor een drie jarig meisje. Ze is er heeeel blij mee. We kregen de skelter binnen 2 dagen!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 27, 2016
Snelle levering. Mooi product
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 24, 2016
Duidelijke site. Toen bleek dat onze skelter (tijdelijk) niet leverbaar was goede communicatie via de mail en met verschillende oplossingen gekomen. Uiteindelijk onze skelter op tijd binnen gekregen en wij een blije dochter.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 16, 2016
Top service !!!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 11, 2016
Snelle en directe levering, alles is naar wens verlopen en de skelter is top in orde. Geen beschadiging etc etc
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 4, 2016
kwaliteit.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jun 4, 2016
- Supersnelle levering - Kennis van zaken - Voorraad die klopt - Uitgebreid assortiment - Klantvriendelijk - Chat beschikbaar voor direct contact
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 3, 2016
Geef toch 8 op 10 ,het voorval met het 2 de pakket dat vermist was zal misschien ook tewijten geweest zijn met de hoogdag dat er tussen viel.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
mei 30, 2016
Snelle levering van een mooi product.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 29, 2016
Goede en snelle levering volgens afspraak.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 29, 2016
Snel, correct, goede klantenservice
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 29, 2016
Snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 23, 2016
Zoals het hoort in een webshop: snelle levering, goede prijs, groot assortiment! Super blij met ons fietsje!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 23, 2016
Traject van bestellen tot aflevering correct en vlot verlopen webshop vooraad klopte dit wil nog wel eens afwijken van de werkelijke vooraad .
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 20, 2016
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 20, 2016
Snelle en goede service, mijn zoontje is helemaal weg van zijn auto. Ben dik tevreden met de bestelling die ik bij jullie heb gedaan.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 20, 2016
Mooie website en een snelle levering voor een goede prijs
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 20, 2016
Zeer correct en snelle verzending
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 14, 2016
Supersnelle levering! Goed contact!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
mei 4, 2016
Supersnelle levering, helemaal top
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 4, 2016
Artikel is snel geleverd,binnen de gestelde tijd !
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 29, 2016
Snel en conform afspraak zoals op internet men aan geeft
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 29, 2016
Duidelijke website met ruim assortiment en snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 14, 2016
Goede kwaliteid
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
apr 8, 2016
goede en snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
apr 5, 2016
Zeer scherpe prijs!(scheelde 21 euro) Snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 2, 2016
Ferbedo skelter is een uitstekend produkt, goed verpakt, snel geleverd.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 2, 2016
doed wat het beloofd SNEL
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
mrt 25, 2016
snelle levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
mrt 25, 2016
Accurate en snelle orderafhandeling
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 15, 2016
Correct uitgevoerde levering - goede prijs/kwaliteit verhouding
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 1, 2016
Super geadviseerd en een snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 1, 2016
Kleinzoon is apentrots , is er niet vanaf te krijgen. vriendelijke groet Opa en Ophoe
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 1, 2016
Snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
feb 18, 2016
Bestelde artikel op tijd in huis
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
feb 14, 2016
Mooie kwaliteit en snel geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
feb 12, 2016
Snelle levering en top product
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
feb 12, 2016
snelle en correcte aflevering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
feb 2, 2016
ik heb de tractor goed ontvangen en ging allemaal snel . ik ben zeer tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 24, 2016
Snelle levering Goede skelters voor oudere kinderen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 22, 2016
Vlugge en correcte levering, sterk en degelijk verpakt en op tijd aangeleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 22, 2016
Snelle correcte levering!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 22, 2016
Super snelle levering, goed verpakt
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 8, 2016
snel geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 6, 2016
Snel,kwaliteitsvol,......
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 31, 2015
Goed aanbod, snelle levering, spoedige hulp bij klacht - prima!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 31, 2015
Kleine is erg blij met de traptractor. Ouders dus ook ;-)
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
dec 31, 2015
Vlotte bestelling kunnen doen Vlotte levering zels in Belgie, de dag erna. Niet thuis dus afgeleverd bij de buren gelukkig ! Vind ik prima ! In perfect staat afgeleverd ! Heel erg tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 18, 2015
Site werkt zoals verwacht mag worden, ook de snelle levering past in het plaatje. Prima in orde allemaal.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 17, 2015
Snelle levering en nette afhandeling. Ook duidelijke bevestiging via de email
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 13, 2015
Goede support bij te late levering met Sinterklaas
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 13, 2015
De ene dag besteld en de andere dag in huis, top!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 11, 2015
Super snelle service ,mooie kwaliteit artikelen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 11, 2015
top bestelling was er de dag nadien zoals telefonisch beloofd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 11, 2015
Snelle service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
dec 10, 2015
10 Kan niet beter
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 10, 2015
Erg mooie trapauto,s van zeer goede kwaliteit voor jaren plezier
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 10, 2015
Goede verzorging en in een dag geleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 10, 2015
Goede en snelle afhandeling en geen verzendkosten
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
dec 10, 2015
snelle levering, auto is top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
dec 10, 2015
bestelling werd compleet geleverd en werkte.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (2/5
nov 17, 2015
Snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 15, 2015
Super snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 15, 2015
Goede prijs, snelle levering. Auto in perfecte staat geleverd. Bij vragen, snelle en vriendelijke reactie! Topper! Wij zijn 200% tevreden klant!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 15, 2015
Zeer snelle levering. Goede verpakking zodat eea tegen een stootje kan tijdens het vervoer. Was prima geregeld.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 15, 2015
Super 10
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
nov 13, 2015
*ruime keus * overzichtelijke web site * makkelijk te bestellen en betalen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
nov 13, 2015
Snelle levering, en wat ze leveren is super! Mijn dochter heeft er heel veel plezier van.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
okt 23, 2015
Snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 21, 2015
Snelle levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 12, 2015
Duidelijk en correcte levering.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
okt 12, 2015
Snelle levering en eenvoudig te vinden/bestellen.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 12, 2015
Snelle levertijd/snelle en goede reactie nadat ik stuurde dat een van de spiegels kapot was.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 10, 2015
Levertijd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 10, 2015
Alles heel vlot en correct verlopen. Stevige auto.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 9, 2015
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 9, 2015
Snelle levering, netjes geinformeerd over wijziging van het product.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
okt 9, 2015
Zeer snelle levering en goed en makkelijk bestellen. Ook de kwaliteit van het geleverde item (inklapbare bolderkar puky) is erg goed. En vooral belangrijk een zeer scherpe prijs
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 28, 2015
snelle levering en zeer goed voor de kleintjes.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 28, 2015
Goede service!! Mijn probleem was snel en vakkundig opgelost!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 28, 2015
Snelle service, volgende dag in huis
Geschreven door 0 1 2 3 4 (3/5
sep 28, 2015
een prachtige aankoop gedaan en een nette snelle levering . Niks op aan te merken
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 17, 2015
Snel geleverd alles ging goed!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 17, 2015
snelle levering en alles top
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 17, 2015
Goede en snelle service! Product was zoals gehoopt! erg blij mee
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 31, 2015
Goed geholpen met mijn vragen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 21, 2015
In de showroom is voldoende om te bezichtigen, jammer genoeg een kleine showroom, maar het is te doen. Zeer duidelijke handelswijze wat betreft track and trace. Vandaag bestellen is morgen in huis, is zeer positief en daadwerkelijk,.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 21, 2015
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 21, 2015
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 20, 2015
alles volgens afspraak.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 19, 2015
Zonder type naam van onderdelen, en op zondag besteld, toch alles dinsdag morgen thuis afgeleverd
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 19, 2015
Snelle en goede levering!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 19, 2015
Snelle en correcte levering
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 19, 2015
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 10, 2015
Ik heb het als positief er varen de bestelling was snel en goed en makkelijk te volgen via de e-mail
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 8, 2015
Snelle levering. Overzichtelijke site
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 1, 2015
Na bestelling van een onderdeel kwam het bedrijf spontaan zelf in de lucht en informeerde of ik zeker wist dat ik het juiste onderdeel had en gaf gelijk advies op de verschillende mogelijkheden. Kijk daar kunnen dus die grote bedrijven van leren...dat is dus echt klantenservice
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
aug 1, 2015
snel reageren op mail, snelle levering, een tevreden klant
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 31, 2015
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jul 28, 2015
Goede klachtafhandeling
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jul 28, 2015
duidelijkheid en kwaliteit artikelen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jul 27, 2015
Ik ben blij met dat aankoop