Beoordelingen via Trapautodealer

Bent u tevreden over de service en/of producten van Trapautodealer? Deel uw mening met anderen! Uw review wordt dan op onze website geplaatst. Bent u ontevreden? Neem dan eerst contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Naast een beoordeling op Trapautodealer kunt u er ook voor kiezen om ons te reviewen op Google en Facebook.

Uw beoordeling is met succes verstuurd. Alvast bedankt voor de review!

Beoordelen via Goolge

Via deze button kunt u eenvoudig een beoordeling over ons achterlaten op Google.

Beoordelen via Facebook

Gebruik deze button voor een review op Facebook.

Tevreden over onze service? Deel uw mening met onze bezoekers!
Beoordeling schrijven
1 2 3 4 5

Captcha
(639) Winkelbeoordelingen -
0 1 2 3 4 (4,8/5)
Geweldig leuk cadeau voor onze kleinzoon ,is er iedere dag op aan het racen .
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 23, 2021
Mijn kleindochter is er super blij mee rijd er mooi mee rond sturen moet ze nog leren maar dat komt snel genoeg
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 22, 2021
goeie en snelle communicatie, ze maken er werk van om goed geholpen te worden. Kids en bompa happy :)
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 13, 2021
Een leuke cadeau gekocht voor ons neefje zijn eerste verjaardag
een leuke mercedes loopauto niet verwacht dat die in het echt er nog mooier uit zou zien ons neefje is er zo blij mee ga hier zeker vaker wat bestellen aangezien onze jongste zoon bijna 2 jaar word weten wij al wat we voor hem gaan kopen leuke site en snelle levering gewoon echt allemaal top voor elkaar
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 1, 2020
Super mooie scooter onze dochter is er erg blij mee en de kleur roze maakt het helemaal compleet.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
okt 1, 2020
Goede, snelle en duidelijke service. Super leuke tractor, ons zoontje heeft hem gekregen voor zijn 2e verjaardag en rijdt sindsdien dagelijks door het huis. Buiten gaat die wel (nog) minder hard. Goede accu, hebben nog maar 1 keer hoeven laden sinds 12 september!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
Snelle levering en tevreden over de aankoop
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
Top zaak snelle leverig en top product
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
Snelle levering, goed materiaal.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
Snelle levering en een super mooie tractor!Onze kleinzoon is er heel blij mee.Wij vinden Trapautodealer een aanrader!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
super tevreden
Goede levering, goede kwaliteit
Zeker aan te bevelen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
Super tevreden van de service, levering en kwaliteit van de 2 auto’s op batterij wat we gekocht hebben!! Ook de gratis nummerplaatstickers wat verstuurd werden met de post zijn TOP en kleven zeer goed. Dank u wel Trapautodealer, de kinderen zijn er super blij mee... Groetjes
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
sep 30, 2020
De afstandsbediening werkte eerst niet. Binnen het uur kreeg ik antwoord en werd het probleempje opgelost. Wat een ongelooflijk goeie service !
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
aug 12, 2020
Super mooie auto ontvangen waar onze 2 kindjes veel plezier aan beleven. Toen we een vraag hadden kreeg we heel snel en duidelijk antwoord. Super service!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jun 15, 2020
snelle levering, zeer snelle feedback indien vragen, goede service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 14, 2020
Super, erg mooi.
Goedkoopste in hele Europa. Ik heb die Toyota Tundra in verschillende landen gezocht.
Makkelijk te monteren. De jongens hebben heel veel plezier mee. De kentekenbewijs maakt het perfect.
Zeker aanraden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 13, 2020
Duidelijke website, product goed omschreven, snelle levering. Mooie bolderkar, handig in gebruik.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 13, 2020
Fijne communicatie en snelle levering. Product zoals verwacht.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 13, 2020
Sommige schroeven gaan er wat moeilijker in. Best veel kracht zetten
Speelgoed zelf is heel leuk. Het kan tegen een stootje.
Ons klein kind is er heel blij mee.
Miste wel een afdek dopje van de schroeven die in het zitje zitten.
Snelle levering ondanks de co-vid tijd.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jun 12, 2020
de auto ontvangen kort na het bestellen en werkt als een tierelier
probleempje met afstand bediening maar even gebeld en was zo op gelost
prima firma ben dik tevreden en mijn kleinzoon ook
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Super snelle levering, tractor is precies goed voor mijn kleinzoon van 16 maanden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Super service. Geleverd zoals afgesproken gekocht voor mijn neefje
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Prachtige roze mercedes !
Mijn dochtertje heeft er veel plezier van.
Ze gaan niet heel snel, dus voor de volgende keer koop ik er een die krachtiger is.

Voor de kleintjes zeker een top auto
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Snel geleverd, mooie mercedes AMG. Ook na 2 maanden nog steeds top!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Gruwelijke lamborgini!!! Voor leuke prijs!! Onvergetelijke plezier voor zowel vader als zoontje!! Uitstekende service!!! Thanks!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Super tevreden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Zeer tevreden over jeep en service op en top!!!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
de bmw 507 elektrische trap auto is een goede aanwinst voor onze kleinkinderen, voorlopig staat deze nog binnen in huis omdat de kleinkinderen nog te jong zijn om hier zelfstandig mee te spelen
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Blij met de aankoop ,hele fijne auto kleine is er blij mee en vooral goede service als men vragen heeft.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Ben tevrede alles netjes verlopen , me vragen werden spoedig en netjes beantwoord.
De auto kwam met de post soor corona wat later binnen maar toch optijd voor me zoontje ze verjaardag hij is er helemaal wijs mee en rijd er veel in.
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Heel tevreden! Snelle levering!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jun 12, 2020
Vorige week een leuke accukinderauto besteld voor de kleinzoon.
De bestelling verliep vlot en ook de auto werd direct op verzending gezet.
Ondanks de Coronatijden hebben we niet lang moeten wachten op de levering door Post NL.
Het autootjes voldoet aan alle verwachtingen en ook in overeenstemming met de info op de website.

Er was wel een beschadiging aan één van de ruitjes. En ja dat kan nu eenmaal gebeuren
Dit heb ik zo snel als kon per mail gemeld. En zo kwam ik in contact met Robert Bakker.
Snel antwoord en ook een snelle oplossing voor het probleem.
Top service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mei 12, 2020
Wat is mijn dochter blij met deze fantastische auto die in het echt nog mooier is dan op de foto! Snelle levering maar vooral een top service! Een bedrijf die bij een probleem met de auto (ruime tijd na levering) niet haar handen er vanaf trekt, maar er alles aan doet om je te helpen. Super!! Daar kan mening bedrijf een voorbeeld aannemen. Een dikke aanrader!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
apr 20, 2020
Ontzettend goed geholpen. Telefonisch en via de WhatsApp! Super service, en snelle reacties!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
mrt 17, 2020
Ik ben tevteden
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
feb 17, 2020
Goed speelgoed snelle levering kleinzoon is heel blij met zijn trekker heeft er veel plezier van
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 18, 2020
Levering was héél snel . Mooie bolderkar met lucht banden . Kwaliteit top voor niet veel geld . Klein puntje ... Bandjes ff oppompen .
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 18, 2020
Ja mijn zoontje was helemaal blij met zijn scooter!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 18, 2020
Een overzichtelijke site, een heel mooi product en zeer geschikt voor kids tot 6-7jaar! Optijd en netjes geleverd zoals beschreven, dus zeer tevreden dat ik dit kado kon doen aan mn beste maat!
Geschreven door 0 1 2 3 4 (4/5
jan 17, 2020
Fijne electrische trapauto gekocht
Hadden wat problemen met de afstandbediening
Ff mailtje gestuurd binnen een paar uur opgelost
Super service
Geschreven door 0 1 2 3 4 (5/5
jan 17, 2020
Pagina: 1 2 3 4 5