Filters

Soort step

Soort banden

Prijs

75€ - 225€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Razor

Voordelige Razor step kopen? Trapautodealer is de winkel voor rijdend speelgoed en heeft uiteraard alle soorten Razor steppen (ook elektrisch). Alle kindersteppen worden gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Razor step
Razor step kopen? Goedkoop & uitstekend van kwaliteit!

razor steppen zijn razend populair

Razor steppen zijn in het buitenland razend populair. Het merk is wereldberoemd geworden dankzij de Ripsticks en Waveboards. Ook in Nederland weet men het merk steeds beter te waarderen. Waarom? Een Razor step is onwijs gaaf, sterk en ook nog relatief voordelig qua prijs. In verhouding tot een merk als bijvoorbeeld JD Bug ben je goedkoper uit.

nu ook elektrisch

Er zijn nu ook enkele elektrische steppen van Razor verkrijgbaar. Dat zijn de E90 en E100 steps. Houd er rekening mee dat deze producten een topsnelheid van 16 tot 18 km/u halen. Deze worden dus gezien als bromvoertuig en moeten daarom ook aan dezelfde vereisten voldoen. Ze zijn dus niet toegestaan op de openbare weg. Toch zie je ze steeds meer rondrijden. Nederland blijft hierin sterk achter op andere Europese landen waar ze wel toegestaan zijn. Je kunt er super makkelijk en snel van A naar B mee verplaatsen. Volledig elektrisch en gemakkelijk op te laden. Grote nadeel blijft dat ze gevaarlijk zijn.